Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 05-03-07, 03:07 PM   #1
d4m
A Defias Bandit
Join Date: May 2007
Posts: 3
Graphic issue skinning my UI

I got a nice setup and I wanted to add a background skin to encompass all the action buttons n what not.

Took XArt and modded it a little bit and it works for the most part, but I am getting a strange occurance.

Here is the code used

Code:
--[[
    Full credits of the textures go to nbistudio from ui.***************!
    
    Description:    Adds a texture at the bottom of the UI and moves the
                    Minimap and right ActionBars.
]]

XArt = AceLibrary("AceAddon-2.0"):new("AceEvent-2.0", "AceDB-2.0", "AceConsole-2.0")

function XArt:OnInitialize()
    self:RegisterDB("XArtDB")
    self:RegisterChatCommand({"/xart"})
end

function XArt:OnEnable()
    self:CreateArtFrame()
    self:AlignTexture()
 
end

function XArt:OnDisable()
    self.frame:Hide()
    self.frame = nil
end

function XArt:CreateArtFrame()
    self.frame = CreateFrame("Frame", "XArtFrame", UIParent)
    self.frame:SetFrameStrata("BACKGROUND")
    self.frame:EnableMouse(false)
    self.frame:SetMovable(false)
    self.frame:SetWidth(1280)
    self.frame:SetHeight(1024)
    self.frame:ClearAllPoints()
    self.frame:SetPoint("BOTTOMLEFT", UIParent, "BOTTOMLEFT", 0, 0)

    --draw the top
    for i=1,5 do
        self["art1"..i] = self.frame:CreateTexture("$parentArt"..i,"BACKGROUND")
        self["art1"..i]:SetWidth(256)
        self["art1"..i]:SetHeight(512)
        self["art1"..i]:SetTexture("Interface\\Addons\\XArt\\Textures\\overlay1"..i)
        self["art1"..i]:ClearAllPoints()
        if i == 1 then
            self["art1"..i]:SetPoint("TOPLEFT", self.frame, "TOPLEFT", 0, 0)
        else
            self["art1"..i]:SetPoint("TOPLEFT", self["art1"..i-1], "TOPRIGHT", 0, 0)
        end
        self["art1"..i]:Show()
    end

  --draw the bottom
    for j=1,5 do
    	self["art2"..j] = self.frame:CreateTexture("$parentArt"..j,"BACKGROUND")
        self["art2"..j]:SetWidth(256)
        self["art2"..j]:SetHeight(512)
        self["art2"..j]:SetTexture("Interface\\Addons\\XArt\\Textures\\overlay2"..j)
        self["art2"..j]:ClearAllPoints()
        if j == 1 then
            self["art2"..j]:SetPoint("BOTTOMLEFT", self.frame, "BOTTOMLEFT", 0, 0)
        else
            self["art2"..j]:SetPoint("BOTTOMLEFT", self["art2"..j-1], "BOTTOMRIGHT", 0, 0)
        end
        self["art2"..j]:Show()
    end
    self.frame:Show()
end

function XArt:AlignTexture()
    self.frame:SetScale(UIParent:GetWidth()/1280)
end
The overlay


How is displays incorrectly



I basically made an image in Photoshop, added an alpha channel, sliced it into 256x512 panels, 10 in total and basically tile them onto the screen.

For some reason the bottm left 4 panels will not appear. And not just there, ANYWHERE i try to draw those 4 panels they do no appear. It very very strange. I would tell the program to draw panel overlay21.tga EVERYWHERE, and nothing appears.

Of course, I figure I may have screwed something up when chopping my main file, so I re chopped, it. Same results, only those 4 panels do not draw. Double checked their alpha and it good.

I would love to get this working as it was not very difficult to get started and arrange.

I've also invcluded a link to a rar of all the tga texture panels incase someone can see something I'm missing. texture files

Thanks

d
d4m is offline   Reply With Quote
 

Go BackWoWInterface » Developer Discussions » Graphics Help » Graphic issue skinning my UI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off