Quantcast LUA Error When Loading Carbonite - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
12-21-14, 05:37 PM   #1
Felwhisper
A Fallenroot Satyr
 
Felwhisper's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 21
LUA Error When Loading Carbonite

Upon downloading the new release and game starting up, I get this error:

Code:
3x Carbonite\NxMap.lua:9073: Usage: GetMapNameByID(mapID)
[C]: in function `GetMapNameByID'
Carbonite\NxMap.lua:9073: in function `GetWorldZoneInfo'
Carbonite\NxMap.lua:7223: in function `ClipZoneFrm'
_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite-6.0.lua:250: in function <_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua:236>
_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite-6.0.lua:289: in function <_NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua:280>
[C]: ?

Locals:
self = <table> {
 MiniBlks = 6
 IconScale = 3
 Scale = 120
 MenuIShowWorld = <table> {
 }
 Targets = <table> {
 }
 GIconMenuITogInst = <table> {
 }
 BackgndAlpha = 0
 ArrowPulse = 1
 PlyrRZY = 0
 MapId = 0
 MMOwn = false
 TextFStrs = <table> {
 }
 PlyrLastDir = 999
 Scrolling = false
 Menu = <table> {
 }
 ShowUnexplored = false
 Arch = <unnamed> {
 }
 MMOwnedFrms = <table> {
 }
 MMChkDelay = 5
 PIconMenu = <table> {
 }
 MMScalesC = <table> {
 }
 WorldAlpha = 0
 MMScales = <table> {
 }
 StartupShown = true
 ScaleDraw = 0.025
 Guide = <table> {
 }
 MapIndex = 1
 MapPosY = 2071.3369672887
 StepTime = 1
 PlyrSpeedX = 0
 PlyrFrm = <unnamed> {
 }
 MapPosXDraw = 2200
 DebugAdjustScale = 0.1
 MoveLastX = -1
 PlyrDir = 0
 PlyrSpeedCalcTime = 63020.668
 IconNavScale = 1
 MapPosYDraw = -100
 LocTipFrm = NxMapTip {
 }
 PlyrSpeed = 0
 TextFrm = <unnamed> {
 }
 WorldHotspots = <table> {
 }
 MiniFrms = <table> {
 }
 ContFrms = <table> {
 }
 TileFrms = <table> {
 }
 MapScale = 1
 TransMenu = <table> {
 }
 Win = <table> {
 }
 PadX = 0
 GIconMenu = <table> {
 }
 RealScale = 120
 Data = <table> {
 }
 MenuIPlyrFollow = <table> {
 }
 BGIncNum = 0
 ViewSavedData = <table> {
 }
 MapW = 150
 TargetNextUniqueId = 1
 MMGathererUpdateDelay = 1
 BGIconMenu = <table> {
 }
 MenuIShowMine = <table> {
 }
 LClickTime = 0
 MouseEnabled = true
 LocTipFStrs = <table> {
 }
 TrackPlyrs = <table> {
 }
 ButAutoScaleOn = <table> {
 }
 DotZoneScale = 1
 MapH = 140
 MenuIMonitorZone = <table> {
 }
 GIconMenuIFindNote = <table> {
 }
 DotRaidScale = 1
 QuestWin = <unnamed> {
 }
 WorldHotspotsCity = <table> {
 }
 TextScFrm = <unnamed> {
 }
 ArchAlpha = 0.3
 IconStaticFrms = <table> {
 }
 MapPosX = 2206.9871130573
 LOpts = <table> {
 }
 BackgndAlphaTarget = 0.4
 IconFrms = <table> {
 }
 Tracking = <table> {
 }
 MapsDrawnOrder = <table> {
 }
 BGGrowBars = true
 MapsDrawnFade = <table> {
 }
 UpdateTrackingDelay = 0
 ArrowScroll = 0
 UpdateTargetDelay = 0
 H = 141
 PlyrY = 0
 Tick = 0
 CurOpts = <table> {
 }
 IconNIFrms = <table> {
 }
 TitleH = 0
 BaseScale = 1
 ToolBar = <table> {
 }
 MoveLastY = -1
 MenuIShowHerb = <table> {
 }
 DotPalScale = 1
 DotPartyScale = 1
 PlyrRZX = 0
 PlyrX = 0
 QuestAlpha = 0.3
 NeedWorldUpdate = true
 BackgndAlphaFade = 0.4
 BackgndAlphaFull = 1
 Frm = <unnamed> {
 }
 MoveDir = 0
 PlyrSpeedY = 0
 W = 150
 KillShow = false
}
cont = nil
zone = nil
 
12-21-14, 05:44 PM   #2
samyonair
A Frostmaul Preserver
 
samyonair's Avatar
Join Date: May 2009
Posts: 257
This Is a known Issue with NPC-SCAn Overlaymodule this has to be fixed by NPC-SCAN because the carbonite_module is broken

Greetings Samyonair

Last edited by samyonair : 12-21-14 at 05:48 PM.
 
12-21-14, 06:02 PM   #3
Felwhisper
A Fallenroot Satyr
 
Felwhisper's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 21
Originally Posted by samyonair View Post
This Is a known Issue with NPC-SCAn Overlaymodule this has to be fixed by NPC-SCAN because the carbonite_module is broken

Greetings Samyonair
ahh ok thanks.
 
12-22-14, 11:29 AM   #4
nelegalno2
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Dec 2014
Posts: 132
Until then you can delete the _NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua file and have it working with the default blizzard map (Alt + M).
 
12-22-14, 12:28 PM   #5
Felwhisper
A Fallenroot Satyr
 
Felwhisper's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 21
Originally Posted by nelegalno2 View Post
Until then you can delete the _NPCScan.Overlay\Modules\Carbonite.lua file and have it working with the default blizzard map (Alt + M).
thx this worked!
 
 

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » LUA Error When Loading Carbonite

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off