Quantcast Routing not working correctly - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-14-18, 01:03 AM   #1
bmtphoenix
A Fallenroot Satyr
Join Date: Apr 2009
Posts: 26
Routing not working correctly

I've been leveling a character up from level 1. I started noticing this in Felwood, and it has continued into Winterspring. See picture:

  Reply With Quote
09-14-18, 06:07 AM   #2
Thrumbar
A Flamescale Wyrmkin
Join Date: Jan 2005
Posts: 133
Originally Posted by bmtphoenix View Post
I've been leveling a character up from level 1. I started noticing this in Felwood, and it has continued into Winterspring. See picture:

If there was one ????
  Reply With Quote
09-14-18, 03:24 PM   #3
bmtphoenix
A Fallenroot Satyr
Join Date: Apr 2009
Posts: 26
Originally Posted by Thrumbar View Post
If there was one ????
Oh. That's weird. Here's the link - https://drive.google.com/file/d/1DIf...ew?usp=sharing
  Reply With Quote
Today, 03:27 AM   #4
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 675
This is know issue, will be resolved in the future, as for now u can uncheck Use Travel Routing in Carbonite -> Maps options.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: Maps (Main AddOn) » Routing not working correctly

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off