Quantcast WorldMapFrame.UIElementsFrame ... nil? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-20-18, 06:52 PM   #1
eoblaed
A Murloc Raider
 
eoblaed's Avatar
Join Date: Jul 2018
Posts: 7
WorldMapFrame.UIElementsFrame ... nil?

I'm generally unfamiliar with the global structs/assets that are available. Attempting to do a local fix of PetTracker just to get it working again. I've fixed the map related API things, but I'm not sure where to look to fix the following ... google has been of no help, nor has searches through the various forums
Code:
Date: 2018-07-20 18:38:00
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\PetTracker\Features\WorldMap.lua line 22:
   attempt to index field 'UIElementsFrame' (a nil value)
Debug:
   PetTracker\Features\WorldMap.lua:22: in main chunk

The line in question:
Code:
local FilterButton = WorldMapFrame.UIElementsFrame.TrackingOptionsButton.Button
Looking through the rest of the code, that FilterButton is important, but I'm not sure how to instantiate it now.

Any ideas? Thanks in advance!
  Reply With Quote
07-21-18, 03:36 AM   #2
Miiru
A Flamescale Wyrmkin
 
Miiru's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2008
Posts: 138
There is probably a nicer way but local _,_,_,_,_,FilterButton=WorldMapFrame:GetChildren().
__________________
◘◘ Author of MiirGui Texture Pack - [Core] [Blue] [Grey] ◘◘

Last edited by Miiru : 07-21-18 at 03:52 AM.
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » WorldMapFrame.UIElementsFrame ... nil?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off