Quantcast WeakAuras error - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-02-18, 09:11 AM   #1
faxthemax
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 5
WeakAuras error

With the current relase I have encountered a problem with weakauras, iit does not work but I do not know what goes into conflict. Report the log:
x1 WeakAuras\WeakAuras-2.5.12.lua:1154: attempt to call method 'Collapse' (a nil value)
Stack: WeakAuras\WeakAuras-2.5.12.lua:1154: in function 'Pause'
...terface\WeakAurasOptions\WeakAurasOptions-2.5.12.lua:1301: in function 'ShowOptions'
...terface\WeakAurasOptions\WeakAurasOptions-2.5.12.lua:1276: in function 'ToggleOptions'
WeakAuras\WeakAuras-2.5.12.lua:78: in function 'OpenOptions'
WeakAuras\WeakAuras-2.5.12.lua:98: in function '?'
FrameXML\ChatFrame.lua:4547: in function 'ChatEdit_ParseText'
FrameXML\ChatFrame.lua:4215: in function 'ChatEdit_SendText'
FrameXML\ChatFrame.lua:4251: in function 'ChatEdit_OnEnterPressed'
[string "*:OnEnterPressed"]:1: in function <[string "*:OnEnterPressed"]:1>
Time: 2018/07/02 17:10:42 Index: 4/4
Locals:
(for generator) = <function> defined =[C]
(for state) = <table> {
AotE up = <table> {}
Hunter = <table> {}
}
(for control) = "AotE up"
id = "AotE up"
region = <table> {
regionType = "icon"
region = <unnamed> {}
}
(*temporary) = nil
(*temporary) = <unnamed> {
0 = <userdata>
GetYOffset = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:229
values = <table> {}
xOffset = 104
adjustedMax = false
adjustedMin = false
expirationTime = 1.#INF
anchorPoint = "CENTER"
GetXOffset = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:225
SetYOffset = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:221
icon = <unnamed> {}
SetOffset = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:208
keepAspectRatio = false
SetAnchor = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:195
SendChat = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:167
stickyDuration = false
toShow = true
height = 47
useAuto = true
SetOffsetAnim = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:233
frameId = "aote_up"
cloneId = ""
xOffsetAnim = 0
yOffsetAnim = 0
regionType = "icon"
stacks = <unnamed> {}
scaley = 1
relativePoint = "CENTER"
scalex = 1
SoundStop = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:113
SoundPlay = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:152
yOffset = -83
SoundRepeatStop = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:104
text2 = <unnamed> {}
id = "AotE up"
ResetPosition = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:189
relativeTo = <unnamed> {}
width = 47
SetXOffset = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:217
MSQGroup = <table> {}
inverse = false
SetFrameLevel = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\Icon.lua:208
duration = 0
button = <unnamed> {}
cooldown = WeakAurasCooldownaote_up {}
RunCode = <function> defined @WeakAuras\RegionTypes\RegionPrototype.lua:171
}
(*temporary) = "attempt to call method 'Collapse' (a nil value)"
paused = true
pairs = <function> defined =[C]
regions = <table> {
AotE up = <table> {}
Hunter = <table> {}
}
clones = <table> {}
  Reply With Quote
07-02-18, 12:54 PM   #2
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 883
is this in the beta or ptr client? If it is try using the beta version for WeakAuras
__________________
Knowledge = Power; Be OP
  Reply With Quote
07-03-18, 12:00 AM   #3
faxthemax
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2016
Posts: 5
In live client, the version of realui live no longer works after the last patches so I tried the beta version. In fact, in live it works well but weakauras not.
  Reply With Quote
07-03-18, 01:28 AM   #4
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 883
To be clear, the error was on the live client with the live or beta RealUI?

Also, what do you mean by "the version of realui live no longer works"? I would think there would be a lot more posts on this forum if RealUI just flat out didn't work.
__________________
Knowledge = Power; Be OP
  Reply With Quote
07-07-18, 08:31 PM   #5
DarthKraze
A Murloc Raider
Join Date: May 2017
Posts: 8
For the least amount of conflicts right now do you suggest we switch over to the beta versions of realui/weakauras? or stay with the live versions?
  Reply With Quote
07-07-18, 08:53 PM   #6
Gethe
RealUI Developer
 
Gethe's Avatar
Premium Member
Featured
Join Date: Sep 2008
Posts: 883
I try to keep RealUI compatible with both patches, but not all addon authors do. So if you're playing on the live client and want something safe, use the live release versions.
__________________
Knowledge = Power; Be OP
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » RealUI » WeakAuras error

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off