Quantcast Photoshop BLP Plugins - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
08-07-13, 02:34 AM   #1
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
Photoshop BLP Plugins

Current Version: 0.X (beta)

Hey all, I've submitted what I've managed to get done so far - not completely polished, but, for the time being , they should follow the rules, if you do.

Currently only the Windows plugins are available - I still have to get into XCode for the Mac versions.

As for support, well - how about every version of Photoshop from 6.0 -> CS6? both 32-bit, and 64-bit where applicable

I've already written a small novel on the addon page, so I'll let that do the rest of the talking for now

http://wowinterface.com/downloads/in...Photoshop.html
__________________

Last edited by Digital_Utopia : 08-07-13 at 01:59 PM.
  Reply With Quote
08-07-13, 02:48 AM   #2
Malsomnus
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2013
Posts: 203
6.0, really? You're my hero!
__________________
SanityCheck - If you've ever said the words "Sorry, I forgot" then you need this add-on.

Remember, every time you post a comment on an add-on, a kitten gets its wings!
  Reply With Quote
08-07-13, 03:17 AM   #3
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
Originally Posted by Malsomnus View Post
6.0, really? You're my hero!
Luckily their API hasn't changed a lot over the years - at least to the degree I needed it. As soon as I found out how to compensate for a couple of things that were depreciated, it loaded right up in 6 & 7.

And yes - I do currently have trial versions of every Windows version of Photoshop from 6 to CS6
__________________
  Reply With Quote
08-07-13, 03:29 AM   #4
joyson1988
A Kobold Labourer
Join Date: Aug 2013
Posts: 1
Photoshop not opening (hardware or system error)

i was using the photoshop soft ware from last 2 years and it was working properly and i can access easily in the photoshop i don't know what has been occured and when i am tryingg to install it again and again it is not installing also and error has been occred so any buddy will help me what should i do and how can i solve this kind of problem ??
__________________
India Tour
Canadian Immigration
  Reply With Quote
08-07-13, 11:36 AM   #5
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,389
I've moved your thread from the Released Addons forum to the Developer Tools forum. You may also wish to add a link to your first post.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
08-07-13, 02:01 PM   #6
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
Originally Posted by Seerah View Post
I've moved your thread from the Released Addons forum to the Developer Tools forum. You may also wish to add a link to your first post.
I knew I forgot something this morning
__________________
  Reply With Quote
08-08-13, 01:38 AM   #7
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
And there was one other thing I forgot.

Or rather - making the mistake in thinking that as long as the saved file, had the same amount of information that was needed to display it, that it will display fine in game...

At any rate, I'll be releasing an update, hopefully tomorrow sometime, that will actually save correctly so it will...y'know, actually appear in game.

Not that such a feature is really that important or anything
__________________
  Reply With Quote
10-21-14, 10:45 PM   #8
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
So I heard you liked macs...

Photoshop plugin updated to 0.3Xa - now includes a plugin for the Mac OS X version of Photoshop!

Due to the relatively recent change in CPU architecture, only Intel (64-bit) Macs are supported, for Photoshop versions CS5 -> CC.

It's also come to my understanding that there is some issues with this plugin in Photoshop CC 2014, I'll be looking into it in the coming days.
__________________
  Reply With Quote
10-25-14, 07:29 AM   #9
Digital_Utopia
A Flamescale Wyrmkin
 
Digital_Utopia's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2012
Posts: 110
out of beta

Version 1.0 released, and by solving the issue with being unable to save with a locked "background" layer, it's feature-complete, and out of beta.
__________________
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » Dev Tools » Photoshop BLP Plugins

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off