Quantcast Server Hop 8.0 bug - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
07-20-18, 01:54 AM   #1
Voxxel
A Chromatic Dragonspawn
Join Date: Mar 2009
Posts: 168
Server Hop 8.0 bug

Hey!

Since the author no longer plays wow, would someone take a fast look of this masterpiece please?

Patch 8.0 broke Server Hop, it no longer jumps to new server by pressing the button.

This is the only lua error it prints (on load):
Code:
Message: Interface\AddOns\ServerHop\MainFrame.lua:110: Attempt to register unknown event "DISCONNECTED_FROM_SERVER"
Time: Fri Jul 20 09:11:01 2018
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\ServerHop\MainFrame.lua:110: Attempt to register unknown event "DISCONNECTED_FROM_SERVER"
[C]: in function `RegisterEvent'
Interface\AddOns\ServerHop\MainFrame.lua:110: in main chunk

Locals: (*temporary) = <unnamed> {
 0 = <userdata>
 buttonOptions = optionsOnMain {
 }
 tables = <table> {
 }
 hopFrame = <unnamed> {
 }
 queueFrame = <unnamed> {
 }
 GetZoneList = <function> defined @Interface\AddOns\ServerHop\ServerHop_Init.lua:109
 var = <unnamed> {
 }
 closeButton = <unnamed> {
 }
 Log = <function> defined @Interface\AddOns\ServerHop\ServerHop_Init.lua:142
 optionsFrame = hopOptions {
 }
 GetMyZoneID = <function> defined @Interface\AddOns\ServerHop\ServerHop_Init.lua:118
}
(*temporary) = "DISCONNECTED_FROM_SERVER"
Thanks!
  Reply With Quote

WoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » AddOn Help/Support » Server Hop 8.0 bug

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off