Quantcast black frames after login in combat - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
03-13-10, 05:55 AM   #1
coree
A Fallenroot Satyr
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2008
Posts: 28
black frames after login in combat

Hi,
after being disconnected while in combat some raid frames are messed up and basicly all black when loging back during the combat.
is this a problem of my layout (and how can i fix it?) or a normal behavior of oUF itself?

tia,
coree
  Reply With Quote
03-13-10, 06:06 AM   #2
v6o
An Onyxian Warder
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2009
Posts: 399
I know WoW messes up the texture loading and caching if I alt-tab before or during loading but haven't heard that one before.
__________________
I stopped playing back World of Warcraft in 2010 and I have no plans on returning.
This is a dead account and if you want to continue any of my addons or make a fork then feel free to do so.
This is your permission slip.

If you need to contact me, do so on Twitter @v6ooo

Best regards, v6.
  Reply With Quote
03-13-10, 11:05 AM   #3
Guardix
A Cyclonian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 42
It could be because you set the unitframe's parent to a frame created by the user. (Almost?) all the widget functions are locked down during combat.

It's just a guess...
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » oUF (Otravi Unit Frames) » black frames after login in combat

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off