Quantcast Anyone else getting low FPS when using Ion? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-26-12, 09:55 AM   #1
Phaedre
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2006
Posts: 8
Anyone else getting low FPS when using Ion?

I've reported this in the bug forum, but I'm wondering if anyone else is experiencing this as well.

With Ion enabled, my FPS is 12 to 14. Disabling Ion ONLY, my FPS leaps to 70. I've done multiple tests to verify that it is Ion that is crippling my FPS.

However, I love Ion so much that I still run with it. I'm not raiding, so it is not as crucial to ensure that I have a reasonable FPS.
  Reply With Quote
10-26-12, 05:30 PM   #2
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,617
I haven't experienced that specific issue, because I'm currently not using Ion until it's in a more usable state for playing on more than one spec/class/character, but I'm not surprised. Ion is currently very much an alpha-quality product.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, oUF_Phanx, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
  Reply With Quote
10-28-12, 05:14 AM   #3
Dridzt
A Pyroguard Emberseer
 
Dridzt's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2005
Posts: 1,251
I haven't experienced a blanket fps drop but it currently spams the client with ADDON_BLOCKED errors when using a vehicle (example the klaxxi faction daily that has you riding a bug)

If you don't have an error catching addon you may not notice these and they could be slowing your client down.
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Ion Engines, Engage! » Anyone else getting low FPS when using Ion?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off