Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 03-25-14, 10:32 AM   #1
Drakonis5056
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
Gathering

Trying to upload the mining locations to carbonite for routing and having issues. Keeps telling me that Gathermate2_Data_Carbonite addon is not loaded am I doing something wrong I even downloaded and installed Gathermate2 and its data upload and still having issues.... Any help would be appreciated..
Drakonis5056 is offline   Reply With Quote
Unread 03-26-14, 01:53 AM   #2
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,058
You need a special version of gathermate2 data, you can find it

Here: http://www.wowinterface.com/download...teEdition.html

Or installing gathermate2data - carbonite edition in curse client.
Rythal is offline   Reply With Quote
Unread 03-26-14, 08:08 AM   #3
Drakonis5056
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Oct 2010
Posts: 10
ty so much
Drakonis5056 is offline   Reply With Quote
Unread 04-16-14, 11:22 AM   #4
rm02
A Kobold Labourer
Join Date: Apr 2014
Posts: 1
Hey, I can't seem to get things to work properly. With the STD carbonite info added, there isn't anything at the locations shown on the map. Have things moved since the recent patch?

Where do i add the gathermate 2 data? Straight into addons folder or within one of the carbonite folders?

Do i also need to install gathermate 2?

Thanks in advance (new to this)

Last edited by rm02 : 04-16-14 at 11:52 AM.
rm02 is offline   Reply With Quote
Unread 04-16-14, 06:09 PM   #5
jeffy162
Premium Member
 
jeffy162's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 1,798
Just unzip it to your addon folder, and then when you're in-game, open Carbonites options to "Guide and Gather". Open the "Gather Options" tab and import whatever you need to. Don't forget to check the "Enable Saving Gathered Nodes" option. Next, right click the Carbonite minimap and choose the "Show..." option, and choose the proper nodes to show. Don't forget to also choose them on Blizzards tracking facility.
This is from another thread, but it answers your question.

There isn't anything at the node locations because they are POSSIBLE locations for active nodes. NO node database can give you the active nodes only. That is a Blizzard thing on their Minimap.

No, you don't have to install GatherMate2 to have the Carbonite edition of the database work.

Oh, you'll have to have the BETA edition of Carbonite installed for the "GatherMate2 Database - Carbonite Edition" to work.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?

jeffy162 is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: DataBase/Quests » Gathering

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off