Quantcast [FEEDBACK] Distinguish multiple game installations - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-15-14, 06:04 PM   #1
Kodewulf
Premium Member
 
Kodewulf's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Dec 2005
Posts: 114
[FEEDBACK] Distinguish multiple game installations

Hi,

I'd like to suggest that the [MY GAMES] list distinguish between multiple installations of the same game. For instance, World of Warcraft (LIVE) and World of Warcraft (WoD Beta) both show up as World of Warcraft.

-- Kodewulf
__________________
I will never forget. I will never regret. I will live my life.
  Reply With Quote
10-15-14, 07:01 PM   #2
Phanx
Cat.
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,567
That would be a good start, though it's possible to have multiple live installs as well, so the best solution would probably be the same one Curse employs -- just let users name each install whatever they like.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, oUF_Phanx, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
  Reply With Quote
10-15-14, 07:26 PM   #3
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,389
Yes, this is already on the to-do list.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote

WoWInterface » Site Forums » Minion » [FEEDBACK] Distinguish multiple game installations

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off