Quantcast carbonite - world quest mouseover messing up - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
09-18-17, 09:46 PM   #1
oudyn
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
carbonite - world quest mouseover messing up

when mousing over the world quest thing that sits in the bottom of the map it flashes a lot.

https://gyazo.com/6da1aed24143c7d9423869794864d69a

to see what i mean check that link.

also is there a way to change the size of the world quest thing. or just turn it off?

Last edited by oudyn : 09-18-17 at 09:54 PM.
  Reply With Quote
09-19-17, 06:00 AM   #2
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,188
It appears like it is alternating between two (or maybe more) tooltips. Try disabling all addons EXCEPT Carbonite and see if it still does it. This is the way to check if other addons are interfering with Carbonite (or any other addon really). There may be an addon interfering with Carbonite's tooltips. Well, in this instance anyway.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
  Reply With Quote
09-19-17, 04:35 PM   #3
oudyn
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
ya i just disabled all addons and then made sure carbonite was the only one check marked and it still has the same issue. i reloaded after i disabled them all as well.
  Reply With Quote
09-19-17, 05:15 PM   #4
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,188
Did you log out and disable your addons, or did you just disable them from the game menu? It might not make a whole lot of difference but I'm just curious. I can't play WoW right now (haven't been able to for the last year, really), but, I remember having the same problem with another addon. The only way disabling the addons worked was if I logged into the game, y'know - click on the desk top icon, then put in your email, password and then your authenticator info, and do the disabling on the character selection screen. That was the only way I could get it to work. Of course the game has gone through a few expansions since then, so....
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.
  Reply With Quote
09-19-17, 06:39 PM   #5
oudyn
A Defias Bandit
Join Date: Sep 2011
Posts: 3
yes it still does it when i disable all but carbonite from the character select screen.
  Reply With Quote
09-22-17, 05:21 PM   #6
jeffy162
A Pyroguard Emberseer
 
jeffy162's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 2,188
I've been thinking (and it hurts), and I was wondering...... Does Carbonite still have the option to change the frequency of the map node (node as in gathering nodes - ore, herbs) flashing and if it does, does changing (lowering) it change anything with your problem?

The other thing I've been wondering about is does this "flickering of the tooltips" happen with the default map? It might very well be a "bug" with the game.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Carbonite <----- GitHub main module (Maps ONLY) download link. The other modules are also available on GitHub.

Last edited by jeffy162 : 09-23-17 at 07:42 AM. Reason: more blah blah blah.
  Reply With Quote
09-23-17, 11:15 AM   #7
ircdirk
A Molten Giant
 
ircdirk's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2014
Posts: 584
First of all do u use Alpha updates of Carbonite in Twitch/Curse client?
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: General Discussion » carbonite - world quest mouseover messing up

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off