Quantcast Not sure if these are bugs, but... - WoWInterface
 
 
Thread Tools Display Modes
05-06-10, 07:30 AM   #1
Belgarius
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
Question Not sure if these are bugs, but...

I've noticed lately that at times, my HUD will remain on screen, even after health is fully restored, and rage has decayed. There is no indication of being in combat, and entering/finishing combat does not clear the HUD. I am using the Player/Target HUD, on a dwarf warrior.

I've also noted that on occasions, when I go to use Blacksmithing, the only skills that will show are the ones for sundering, nothing else shows up. In both cases, hitting my handy dandy reload macro cures the issues right up.

Running .17+, incidentally.
 
05-06-10, 07:45 AM   #2
Xrystal
Premium Member
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,074
On problem 1 ...
Did you change the transparency settings for the hud on the characters having problems ? That would explain that situation if you have set idle transparency to 1.0 instead of 0.0;

On problem 2 ...
Where are you talking about ? Is it the professions plugin or from the spell book or your action button links to your professions. Perhaps a screenshot to explain what you mean.
__________________
 
05-06-10, 08:15 AM   #3
Belgarius
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
I've left the transparencies alone, all settings are default to the best of my knowledge, at least I've never fiddled with them.

The issue with the skills is with the default Blizzard interface, I don't have any addons installed for skills,I just use the skills pane, but do call it from a button on an action bar.

Next time either happens, I'll be sure to obtain screenshots.
 
05-06-10, 09:20 AM   #4
Xrystal
Premium Member
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,074
Yeah, I think in both those instances a screen shot might be good. Another idea on problem 1. Were your cooldowns complete ? Perhaps the hud stays up if there are cooldowns .. I never noticed.

Also, I just targeted myself and my pet and the hud stayed visible but we do have a spirit bond self healing buff so its possible that there are background functions that are causing it to stay visible. Are you receiving a hot or healing buff of some sort whever this happens ?
__________________
 
05-06-10, 10:22 AM   #5
Belgarius
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
With regards to cooldowns, yes, they had long since expired, I waited roughly ten minutes while AFK in Dalaran, so they should have had more than adequate time to come back up. Interestingly enough, though, since updating to .17, I have also noticed that the timer icon for things like Revenge, Shield Slam and so forth no longer are being displayed. I still get the sound to alert me, the timer shows properly on the action bar, and the text still pops up, but no big icon appears as it used to.

For the most part, I am soloing with the warrior, working my way to 80 at long last, so group buffs haven't been available. The only buffs I have had active have been the well fed buff. I've not noticed whether or not these are active or not when the issue crops up, but will make a note to look for that. And of course, as fated by the Bit Gods, now that I am looking for it to get screenshots, it isn't happening now. Le Sigh.

Edit: Yes, I think you are correct about the HUD staying active during buffs, now that I think of it. I'll double check to see if so.
 
05-06-10, 12:16 PM   #6
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Did you have any debuffs showing up on yourself or your pet in the HUD? The HUD will continue to display even when at full health and no rage if you have any debuff active on yourself, your pet or your vehicle in any and all situations.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
 
05-08-10, 11:02 AM   #7
Belgarius
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2010
Posts: 24
I finally managed to catch a screenshot of the HUD "bug" I am having.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_050710_120855.jpg
Views:	690
Size:	635.2 KB
ID:	4257  
 
 

WoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » Not sure if these are bugs, but...

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off