Quantcast 10.0.9_alpha - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-25-15, 06:55 AM   #1
MNKyDeth
A Theradrim Guardian
Join Date: Oct 2008
Posts: 60
10.0.9_alpha

Well, I decided to make another new UI for myself so I started from complete scratch. I honestly cannot remember if I had this issue in past versions but alas I am going to list anything I run into.

I will make a new edit to this post as I find issues with this version of OpenRDX. If anyone else finds issues please add to it if you are using this version of RDX as well.


1. I started by trying to make an action bar window. I had dropped the "Buttons" option into the larger window on the right and was presented with these two errors.

RDX: Window <preview> caused a paint error.

Extended info:
-----------
Pointer: table: 0000000036215F10
Identity: preview
Path: <unknown>
Error
--------
[string "local windowpath = "true";..."]:62: attempt to index upvalue 'btn' (a nil value)



RDX: Window <preview> caused a paint error.

Extended info:
-----------
Pointer: table: 0000000059B70C30
Identity: preview
Path: <unknown>
Error
--------
[string "local windowpath = "true";..."]:62: attempt to index upvalue 'btn' (a nil value)



If I select the base frame option above the buttons option in the same large window the error goes away and icons appear as I would expect them to normally in the preview window.
  Reply With Quote
05-26-15, 10:41 PM   #2
sigg
Featured Artist
 
sigg's Avatar
Featured
Join Date: Aug 2008
Posts: 1,250
I am not sure but I think this error is already fix in github
__________________
RDX manager
Sigg
  Reply With Quote

WoWInterface » Featured Projects » OpenRDX » OpenRDX Support » OpenRDX: Bug/Error Reports » 10.0.9_alpha

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off