Quantcast Notepad++ cursor ... Help! - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
05-04-15, 12:48 PM   #1
tobias1919
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Mar 2015
Posts: 12
Notepad++ cursor ... Help!

Hello...

I've somehow... changed the way the cursor behaves (or lack thereof) when i hover some text in notepad++...

Instead of changing to an "I" when hovering text, the cursor does exactly nothing.. Works as usual, but the icon just does not change... Sorry for noob question! Hope you got a quick-fix <3
  Reply With Quote
05-04-15, 02:20 PM   #2
Rilgamon
Premium Member
 
Rilgamon's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2009
Posts: 707
Originally Posted by tobias1919 View Post
Hello...

I've somehow... changed the way the cursor behaves (or lack thereof) when i hover some text in notepad++...

Instead of changing to an "I" when hovering text, the cursor does exactly nothing.. Works as usual, but the icon just does not change... Sorry for noob question! Hope you got a quick-fix <3
In the bottom bar you can switch this behaviour. In german its INS/OVR toggle in the right corner. Simply click the area.
Edit: Ops, misread your question. Forget my answer
__________________
The cataclysm broke the world ... and the pandas could not fix it!

Last edited by Rilgamon : 05-04-15 at 02:24 PM.
  Reply With Quote
05-06-15, 01:19 AM   #3
Malsomnus
A Cobalt Mageweaver
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2013
Posts: 203
Last time this happened to me, it was just a weird Win7 bug that required a reboot.
Interestingly enough, it stopped happening after I replaced my GPU.
__________________
SanityCheck - If you've ever said the words "Sorry, I forgot" then you need this add-on.

Remember, every time you post a comment on an add-on, a kitten gets its wings!
  Reply With Quote

WoWInterface » General Discussion » Tech Chat » Notepad++ cursor ... Help!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off