Quantcast Can you override spell sound via Lua? - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
02-28-18, 08:59 PM   #1
seyan777
A Fallenroot Satyr
Join Date: Feb 2017
Posts: 25
Can you override spell sound via Lua?

Hi guys!

Title says pretty much all.

Would it be possible to override spell sound A with spell sound B via Lua? or could it be only done by placing the actual sound file inside World of Warcraft > Sound > Spells?
  Reply With Quote
02-28-18, 09:06 PM   #2
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 10,493
Addons are only able to play a sound at the same time as a spell. To mute or change a sound in game, you will need to manually override the sound file.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

  Reply With Quote
02-28-18, 10:55 PM   #3
seyan777
A Fallenroot Satyr
Join Date: Feb 2017
Posts: 25
That's sad

Thank you for the clarification, Seerah.
  Reply With Quote

WoWInterface » Developer Discussions » General Authoring Discussion » Can you override spell sound via Lua?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off