Thread Tools Display Modes
Unread 04-19-09, 07:10 PM   #1
ThaOne
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
New things not found on UI (3.1 stuff)

For one -
Queueing for PvP from anywhere - I've not seen this anywhere in the UI even with very little addons running other than nUI.


Two -
The new quest objective tracking disappeared somehow between updates of UI.. but I'm not 100% positive it was only nUI. However, when I raid I use very few addons and still did not see the tracking window (though it could have been due to not being near them?).

I'll check out the new vehicle thing - I'm quite glad you put that in since I could never really swap seats, since it showed up where my chat window is a few times in the lower left.

I thought there was more but I probably forgot them xD
I do know that before these two fixes you've done in the last couple days were released, I had to reload my interface whenever I swapped talent specs because I was getting busloads of errors from nUI.

Thanks for a great mod as always Scott!
ThaOne is offline  
Unread 04-19-09, 07:27 PM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Originally Posted by ThaOne View Post
For one -
Queueing for PvP from anywhere - I've not seen this anywhere in the UI even with very little addons running other than nUI.
It's in the micro-menu on the console... click the "PvP" button and select the "Battlegrounds" tab.

Two -
The new quest objective tracking disappeared somehow between updates of UI.. but I'm not 100% positive it was only nUI. However, when I raid I use very few addons and still did not see the tracking window (though it could have been due to not being near them?).
This is a known issue. The solution is to go to the interface menu, select objectives, uncheck the "disable mouseover" checkbox and then resize your watch window. In the meantime, I'm trying to figure out why nUI is preventing the watch window from resizing itself correctly.

I'll check out the new vehicle thing - I'm quite glad you put that in since I could never really swap seats, since it showed up where my chat window is a few times in the lower left.

I thought there was more but I probably forgot them xD
I do know that before these two fixes you've done in the last couple days were released, I had to reload my interface whenever I swapped talent specs because I was getting busloads of errors from nUI.

Thanks for a great mod as always Scott!
I have done *no* testing with dual spec yet, so no promises on that at all. I had nUI on the PTR a long time and no one ever said anything about any issues with the dual spec, but I don't know if anyone tested with it or not.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-19-09, 07:51 PM   #3
ThaOne
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
Originally Posted by spiel2001 View Post
It's in the micro-menu on the console... click the "PvP" button and select the "Battlegrounds" tab.
Thanks, didn't even know they added another button!



This is a known issue. The solution is to go to the interface menu, select objectives, uncheck the "disable mouseover" checkbox and then resize your watch window. In the meantime, I'm trying to figure out why nUI is preventing the watch window from resizing itself correctly.
It doesn't show at all.
I've tried disabling and re-enabling it altogether and that didn't work either.
I used it all of maybe twice =/ I'd moved it down some closer to the chat portion of the UI and it magically disappeared next time I logged in.


I have done *no* testing with dual spec yet, so no promises on that at all. I had nUI on the PTR a long time and no one ever said anything about any issues with the dual spec, but I don't know if anyone tested with it or not.
Darn. Oh well, I guess it's an extra 30-60 seconds people can wait in between =p
ThaOne is offline  
Unread 04-19-09, 08:45 PM   #4
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
I've been using dual spec switching several times a day on my priest and haven't noticed any errors occuring. However, my shaman guild leader who has rejoined the nUI user base told me he had a cooldown error message (which may not be due to nUI) he was getting whenever he switched specs. I recall seeing that mentioned several times here.
Xrystal is offline  
Unread 04-19-09, 08:51 PM   #5
ThaOne
A Fallenroot Satyr
Join Date: Mar 2009
Posts: 26
Originally Posted by Xrystal View Post
I've been using dual spec switching several times a day on my priest and haven't noticed any errors occuring. However, my shaman guild leader who has rejoined the nUI user base told me he had a cooldown error message (which may not be due to nUI) he was getting whenever he switched specs. I recall seeing that mentioned several times here.
I dont recall what the error message was.. but I will turn on errors again and check it hehe.

After the first couple of times of it spamming my screen and literally not going away for a couple minutes, I turned them off!

Thanks again


edit: after playing with it a little bit, if there was a problem with nUI, it got fixed, as of right now there is no issue. Will post again if that changes.

Last edited by ThaOne : 04-19-09 at 10:18 PM.
ThaOne is offline  
Unread 04-20-09, 04:26 AM   #6
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Yeah... I'll be the error you were getting was the result of the bug I introduced in the 5.02.02 -- glad to hear it's working now.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-23-09, 09:32 PM   #7
Ranondayo
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
A couple issues I've found while using the newest Development version (found them today while playing on my druid)

Item 1 : "Vehicles" such as the mounts for jousting, the dragons for daily quests, etc. You can't press a hotkey (1 through = for example) to use the ability set on that "vehicle". You get a message "You can't do that" if you hit the hot key and don't click on the icon for the action.


Item 2 : (My biggest worry). While running around in Tauren form I can cast my spells as usual by pressing the key associated with the spell. If I switch to Cat or Dire Bear form and press the button for the attack I want to do, I am immediately changed to Tauren form and casting a spell instead.
Ranondayo is offline  
Unread 04-24-09, 01:46 AM   #8
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
1. I've not had any problems doing the icecrown dailies using 1 and 3 for the fire on buildings or shooting at the dragonriders quest. Did those Thursday in fact with no problems.

2. All my characters are casters and have been spell casting for days even raid healing. I've not seen anything wrong except with healbot itself thats been glitching out recently.

Originally Posted by Ranondayo View Post
A couple issues I've found while using the newest Development version (found them today while playing on my druid)

Item 1 : "Vehicles" such as the mounts for jousting, the dragons for daily quests, etc. You can't press a hotkey (1 through = for example) to use the ability set on that "vehicle". You get a message "You can't do that" if you hit the hot key and don't click on the icon for the action.


Item 2 : (My biggest worry). While running around in Tauren form I can cast my spells as usual by pressing the key associated with the spell. If I switch to Cat or Dire Bear form and press the button for the attack I want to do, I am immediately changed to Tauren form and casting a spell instead.
Xrystal is offline  
Unread 04-24-09, 04:10 AM   #9
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
What other mods do you have installed... neither of the issues you're describing here are nUI behaviors.

Originally Posted by Ranondayo View Post
A couple issues I've found while using the newest Development version (found them today while playing on my druid)

Item 1 : "Vehicles" such as the mounts for jousting, the dragons for daily quests, etc. You can't press a hotkey (1 through = for example) to use the ability set on that "vehicle". You get a message "You can't do that" if you hit the hot key and don't click on the icon for the action.

Item 2 : (My biggest worry). While running around in Tauren form I can cast my spells as usual by pressing the key associated with the spell. If I switch to Cat or Dire Bear form and press the button for the attack I want to do, I am immediately changed to Tauren form and casting a spell instead.
It's a commie plot by the alliance. nUI is an alliance only mod and actively seeks to reduce Taurens to grazing in the pastures. You are not allowed to cast spells.

(kidding)

On a more serious note, it sounds to me like something is messing with key bindings. I would be curious to know what happens if you disable ALL of your mods with the single exception of nUI and test again.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-24-09, 10:49 AM   #10
Ranondayo
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Only other mods I have are carbonite, fubar (money, durability, bag, friend, guild) and atlasloot enhanced.
Ranondayo is offline  
Unread 04-24-09, 11:06 AM   #11
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Are you running nUI+ Development 5.02.05?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-24-09, 04:28 PM   #12
Ranondayo
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
yep.

Only thing I found was when I turned off all mods. My spells were 1 - =. when I shifted to bear or cat form my attacks were S1 - S=. (Shift key I'm assuming). So I put all the mods back on and went and just had to rekey the bear and cat attack buttons (ctrl + alt + right click) and just set them to 1 - =. So now everything works the way it should.
Ranondayo is offline  
Unread 04-24-09, 04:32 PM   #13
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I'm really confused -- nUI does not change your key bindings when you change forms. Are you sure you're using the correct bar?

*puzzled*

I'd like to see a screen shot of it in the two different forms and the changed key bindings so I can try and understand what is happening.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-25-09, 12:07 AM   #14
Ranondayo
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2009
Posts: 8
Figured out what the problem was. When I was still waiting on confirmation to get into the nUI download section I had another UI installed. Unfortunately after uninstalling it, apparently it saved some variables and other things in practically every folder I had for WoW and I didn't know about the files. After finding them all and uninstalling everything and only putting nUI (plus the stone skin, info panel and minimap) and only putting on FuBar (plus the plug-ins I use for it) and everything works just fine now. Including the vehicle buttons I was able to charge at stuff in the Tournament area without having to click on the buttons
Ranondayo is offline  
Unread 04-25-09, 05:02 AM   #15
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I'm relieved to hear that... for the life of me I couldn't think of a reason nUI would do that. ~lol~
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Technical Support » New things not found on UI (3.1 stuff)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off