Quantcast DK rune timer running in negatives - WoWInterface
 
Thread Tools Display Modes
10-25-13, 09:47 PM   #1
shakytremors
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
DK rune timer running in negatives

I have been having an issue with my death knight rune timers running into the negative for time. Its kinda weird that instead of the timers quitting at zero...when I get this I get the message saying I have no runes yet i have ample death runes "supposedly" available. Figured I'd put this out there.
 
11-02-13, 07:02 AM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I'm not sure what this may be. How long has this been going on for you? I presume this is the nUI runes near the HUD?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
 
11-02-13, 10:07 AM   #3
Daveo77
A Flamescale Wyrmkin
 
Daveo77's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2010
Posts: 138
I've noticed this too and it's been happening for some time now (may have been since MoP launched, not sure), and yes it's the runes near the HUD.
__________________

Last edited by Daveo77 : 11-14-13 at 02:22 PM.
 
11-02-13, 08:42 PM   #4
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Okay. I'll be working on nUI all day tomorrow. I'll see if I can get this fixed while I tend to the other issues with the 5.4.1 patch. I'll have an update out sometime tomorrow.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
 
11-03-13, 11:55 PM   #5
shakytremors
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Sorry I didnt reply earlier, havent been on much. As Dave said earlier, yes its by the hud. thanks for looking into this.
 
11-07-13, 03:12 PM   #6
shakytremors
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Nov 2011
Posts: 13
Hey spiel, I just found out last night that some of the DK rune count down problem might be a game wide bug not necessarily something do to with nUI in of itself. I found out when in general chat on timeless isle last night that Evermaw has a bug with him that seems to exasperate the problem. There had been a few DKs complaining about it and asking so I just wanted to update you on that and make you aware of what i found out in case your needing to talk to your connections in blizz. - Shaky
 
11-07-13, 04:27 PM   #7
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,178
I can confirm that. I have been seeing a few blizz only UI problems that are clearly not linked to addons. Such as the mainmenu buttons disappearing on login and probably after a pet battle fight as we thought was nUI related. The DK rune timer problem I noticed yesterday when I was fighting on the island.
__________________
 
11-07-13, 07:37 PM   #8
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I like it when it isn't my fault.

I'm not accustomed to that feeling

__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
 
 

WoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » DK rune timer running in negatives

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off