Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-22-08, 12:55 AM   #21
olorin00
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Thanks for the addon, that's the one I prefer over the many different rune one we can find this day.

Just a question, I can see on your pic that you got a timer for each disease, at right and left of the disease main tracker. But ingame I dont have it, and cant find an option to put it. So is it a future feature or did I missed something?


Tks again.

Olorin
olorin00 is offline   Reply With Quote
Old 11-24-08, 08:40 AM   #22
Voorije
Premium Member
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 59
Originally Posted by olorin00 View Post
Thanks for the addon, that's the one I prefer over the many different rune one we can find this day.

Just a question, I can see on your pic that you got a timer for each disease, at right and left of the disease main tracker. But ingame I dont have it, and cant find an option to put it. So is it a future feature or did I missed something?


Tks again.

Olorin
Which version of the mod are you using. v1.2.0 should have 4(5) tracked diseases.

Make sure you're using the latest version.
Voorije is offline   Reply With Quote
Old 11-24-08, 11:00 AM   #23
olorin00
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
I am using the last version (1.2 stable); however my game is in french, that may explain it infortunatly.
olorin00 is offline   Reply With Quote
Old 11-25-08, 03:02 PM   #24
Voorije
Premium Member
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 59
Originally Posted by olorin00 View Post
I am using the last version (1.2 stable); however my game is in french, that may explain it infortunatly.
That actually does.

If you could provide the French names of all 5 diseases I will try to add simple localization into the next version for french clients.
Voorije is offline   Reply With Quote
Old 11-25-08, 04:48 PM   #25
Psoewish
A Scalebane Royal Guard
 
Psoewish's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2008
Posts: 447
Blood Plague - Peste de sang
Icy Touch - Toucher de glace
Unholy blight - Chancre impie
Crypt Fever - Fièvre de la crypte
Ebon Plague - Peste d'ébène

I don't have a French client, but Google ftw.
Psoewish is offline   Reply With Quote
Old 11-25-08, 08:55 PM   #26
Voorije
Premium Member
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 59
Originally Posted by Psoewish View Post
Blood Plague - Peste de sang
Icy Touch - Toucher de glace
Unholy blight - Chancre impie
Crypt Fever - Fièvre de la crypte
Ebon Plague - Peste d'ébène

I don't have a French client, but Google ftw.
I need a case-sensitive exact representation of what blizzard uses. They may not be direct translations.
Voorije is offline   Reply With Quote
Old 11-26-08, 06:45 AM   #27
Psoewish
A Scalebane Royal Guard
 
Psoewish's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Nov 2008
Posts: 447
Originally Posted by Voorije View Post
I need a case-sensitive exact representation of what blizzard uses. They may not be direct translations.
I didn't put em through a translator though, I think it was wowhead that gave me the translations. And I would suspect those to be correct.

EDIT: the capitalization should be correct as well.

Last edited by Psoewish : 11-26-08 at 06:47 AM.
Psoewish is offline   Reply With Quote
Old 11-27-08, 03:32 PM   #28
Voorije
Premium Member
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 59
Originally Posted by Psoewish View Post
I didn't put em through a translator though, I think it was wowhead that gave me the translations. And I would suspect those to be correct.

EDIT: the capitalization should be correct as well.
Well I can put them in, but I need someone with a french client to test it before i push it into release.
Voorije is offline   Reply With Quote
Old 11-29-08, 03:36 PM   #29
olorin00
A Defias Bandit
Join Date: Jul 2007
Posts: 3
Originally Posted by Psoewish View Post
Blood Plague - Peste de sang
Icy Touch - Toucher de glace
Unholy blight - Chancre impie
Crypt Fever - Fièvre de la crypte
Ebon Plague - Peste d'ébène

I don't have a French client, but Google ftw.
If I understand it correctly you need the disease put on the target, not the skill that cause it right? So you are missing this one (instead of Icy Touch - Toucher de glace):


Frost Fever = Fièvre de givre



Tks for your efforts.

PS:
Well I can put them in, but I need someone with a french client to test it before i push it into release.
If you mean installing a beta version and testing it I can do that; if it require some XML or similar skills I cant help infortunatly :s
olorin00 is offline   Reply With Quote
Old 11-30-08, 04:13 PM   #30
Psipherious
A Defias Bandit
Join Date: Oct 2008
Posts: 2
This addon is excellent, thanks for putting the time in to create it. I've been using it since the beta.

I have a question though, I just upgraded for the first time in a while from 1.15 to 1.21 and the disease indicators have changed from squares to boxes. Is there anyway to get them to be boxes again? Is there a configuration option for this somewhere? I seem unable to find one.

Thanks again for the great addon.
Psipherious is offline   Reply With Quote
Old 04-04-09, 02:48 PM   #31
Tisina
A Kobold Labourer
Join Date: Jun 2008
Posts: 1
config options diseases

He, just found this addon.. just love it.
But i have a question regarding the disease tracker
When i wanna adjust these, the "error-msg; that orientation is not available for "compact""
But i am using full skin.
Is this as supposed? or did something went wrong?
The timer on the disease work, also the main one (couldnt place the skull in first place, untill i read this forum). But hoped to make it more clarified then the standard... still figuring out which disease is represented by which icon.
Keep up the good work though.
Tisina is offline   Reply With Quote
Old 04-18-09, 06:52 AM   #32
Voorije
Premium Member
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 59
Originally Posted by Tisina View Post
He, just found this addon.. just love it.
But i have a question regarding the disease tracker
When i wanna adjust these, the "error-msg; that orientation is not available for "compact""
But i am using full skin.
Is this as supposed? or did something went wrong?
The timer on the disease work, also the main one (couldnt place the skull in first place, untill i read this forum). But hoped to make it more clarified then the standard... still figuring out which disease is represented by which icon.
Keep up the good work though.
If you look at the icons they're the same icon you'd see in the debuff details for your target.

Left -> Right:

Crypt Fever / Ebon Plague -> Blood Plague -> Frost Fever -> Unholy Blight
Voorije is offline   Reply With Quote
Old 08-16-09, 08:33 AM   #33
Srosh
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2008
Posts: 1
Nice addon!

Is there a way to only use the disease icons (without even the horn of winter one)?
Srosh is offline   Reply With Quote
Old 11-19-10, 07:26 AM   #34
Lyelu
A Cyclonian
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2010
Posts: 44
Hi,
Seems a while since anyone commented here. Is your addon being maintained? How would you feel about it if I used some of your code and/or graphics to make version for other power types, like Holy Shards etc?
Thanks.
Lyelu
Lyelu is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released AddOns » RuneWatch (WotLK)

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off