Quantcast Using 3D models in WoW - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
10-16-05, 07:55 AM   #1
shouryuu
A Chromatic Dragonspawn
 
shouryuu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 150
Using 3D models in WoW

I just found this link in a thread on the official WoW Boards. Take a look, it looks nice
http://www.gameguidesonline.com/guid...tober05_02.asp
 
10-16-05, 08:35 AM   #2
Trouncer
A Kobold Labourer
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Aug 2005
Posts: 1
Wow, thanks for spreading the word. I wrote that article and was just coming to WOWInterface to update my mod. I hope you guys find it useful.
 
10-16-05, 08:58 AM   #3
shouryuu
A Chromatic Dragonspawn
 
shouryuu's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Sep 2005
Posts: 150
Just spreding the good news
 
01-19-06, 10:58 AM   #4
Elariah
Premium Member
 
Elariah's Avatar
Premium Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Nurfed UnitFrames uses 3D Models for the player and also for the Target portraits. It's a great concept. However I've found out if you target a player (via party frame) and they are perhaps way way way away from you that you don't get a model. Any way to compensate for this?
 
12-04-06, 12:18 PM   #5
NGVertigo
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2006
Posts: 5
Is it possible that with learning this scripting, I might be able to understand how to make my own little mod?

I'm tryin' to figure out how to make a mod that I can run on my own computer. I don't want to alter my copy of WoW, I'd like to make a new version, but something I can tinker with so I can figure out how they make their models, textures, etc... and maybe figure out how to implement my own into it.
 
12-04-06, 01:46 PM   #6
Guillotine
A Cobalt Mageweaver
 
Guillotine's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2005
Posts: 247
Originally Posted by NGVertigo
Is it possible that with learning this scripting, I might be able to understand how to make my own little mod?

I'm tryin' to figure out how to make a mod that I can run on my own computer. I don't want to alter my copy of WoW, I'd like to make a new version, but something I can tinker with so I can figure out how they make their models, textures, etc... and maybe figure out how to implement my own into it.
I suppose you could use a special frame in order to attempt to import models. That wouldn't be changing any game files, so it won't be against ToS. You'll just be viewing the model in something like the inspect frame.
 

WoWInterface » Developer Discussions » Tutorials & Other Helpful Info. » Using 3D models in WoW

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off