Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-10-08, 12:52 PM   #21
redneck7433
A Defias Bandit
Join Date: Jun 2008
Posts: 3
error message

ok here is the error message hope this helps figure out the problem. copied right from error screen on wow

message
...\addons\equipcompare\equipcompare.lua line 1276
attempt to compare numer with nil

debug
(tail call): ?
[C]: ?
equipcompare\equipcompare.lua:1276
equipcompare_showcompare()
equipcompare\equipcompare.lua:1123
equipcompare_showcompare():765 equipcompare_onupdate()
[string" *:Onupdate"]:1:
[string" *:Onupdate"]:1
redneck7433 is offline   Reply With Quote
Unread 12-19-08, 06:35 AM   #22
Psprocket
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
EQC for melee shaman?

Is there anyway to get EQC to show for a melee shaman (strength, attack power) rather than spell power/mana regen, etc...
Psprocket is offline   Reply With Quote
Unread 12-19-08, 10:20 AM   #23
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,581
EquipCompare doesn't show any sort of statistics like that. It just shows the compare tooltip. You probably have RatingBuster installed, in which case there are tons of options for it.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 12-19-08, 06:44 PM   #24
Psprocket
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
shaman

Actually, I believe it is EQC, when you hover over an item, it will display two windows, one for the item currently equipped and one that could be equipped with the breakdown of stats (-400 mana, +400 health, +44 attack power, etc....) For the shaman, it only will display the caster info, not the melee info... I messed with the settings with a bit to see if I could fix it, no luck... Any clues?
Psprocket is offline   Reply With Quote
Unread 12-19-08, 10:23 PM   #25
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,581
No. It's not EquipCompare doing that. It is either RatingBuster or a similar addon.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 12-24-08, 05:28 AM   #26
madbandituk
A Kobold Labourer
 
madbandituk's Avatar
Join Date: Oct 2008
Posts: 1
Exclamation Compare error log

Hi Guys and Gals, hopefully someone can help.
I mouse-over an item, the error appears, I clear the error and i have a gold amount appear over item details.
(running 3.0.3, BC - not LK yet)

I've copied and pasted the error I am getting in WoW. It reports a error in EQC, the log also includes a list of all other addons i use, incase anyone reckons its one of those conflicting. Its basically the same error that Redneck7433 is getting.

If anyone can shed any light on the matter then that would be great.
Attached Files
File Type: txt EquipCompare error.txt (2.9 KB, 871 views)
madbandituk is offline   Reply With Quote
Unread 12-24-08, 06:17 AM   #27
Psprocket
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2008
Posts: 3
Originally Posted by Seerah View Post
No. It's not EquipCompare doing that. It is either RatingBuster or a similar addon.
lol yes it is eqc... rating buster will display the points in brackets next to the attribute gain, eqc will show a green amount (for a gain) or a red amount (for a loss) below... i fiddled with the thing for an hour and can not get the shaman's melee comparison to show, the mana/mana regen/spell power shows...
Psprocket is offline   Reply With Quote
Unread 12-24-08, 06:58 AM   #28
Miralen
A Rage Talon Dragon Guard
 
Miralen's Avatar
Join Date: Dec 2006
Posts: 330
Psprocket, hate to say this but you are mistaken and Seerah is correct in this, I logged in to my character and disabled all my addons EXCEPT EquipCompare and it does not compare stats as you are describing. And in fact to make sure there wasn't a setting for it in equip compare I checked the options and I believe the only options EquipCompare has is to show on certain modifiers instead of all the time, to disable it and actually I think those are all the options. So I would recommend checking your addon screen for each addon you might have that affects tooltips as you might find what you are looking for. Below I have posted what equip compare does with a link I clicked on from the chat window and I assure you it looks the same even if I had moused over the actual item.

This is all EquipCompare does. So unless you have some weird funky version of equipcompare which I doubt its most likely ratingbuster or another addon like it as previously stated by Seerah.
Click image for larger version

Name:	equipcompare.JPG
Views:	231
Size:	15.2 KB
ID:	2136
__________________
-There's always something to envy. A smile, a friendship, something you don't have and want to appropriate. There will always be rich and poor. Rich in gifts, poor in gifts. Rich in love, poor in love.-

Last edited by Miralen : 12-24-08 at 07:03 AM.
Miralen is offline   Reply With Quote
Unread 01-26-09, 03:28 PM   #29
Elariah
Premium Member
 
Elariah's Avatar
Premium Member
Join Date: Jan 2006
Posts: 18
Is there a way to make the scale of these tooltips the same as a normal one?

They always seem to be about 80-90% the size of the main one being hovered over.
Elariah is offline   Reply With Quote
Unread 01-26-09, 06:04 PM   #30
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,581
My guess is that EquipCompare uses the default compare tips - they are naturally smaller.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 02-11-09, 07:31 AM   #31
Krakenheim
A Kobold Labourer
Join Date: Feb 2009
Posts: 1
Hi

I have noticed that eqc (as installed) dont takes into account: socketed gems, enchantments, and set bonus.

Is there anyway of make it count them ?

Thanks a lot
Krakenheim is offline   Reply With Quote
Unread 02-11-09, 09:15 AM   #32
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,581
Please read up a few posts. EquipCompare doesn't compare item stats.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 03-25-09, 11:40 PM   #33
Legorol
A Cliff Giant
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jul 2005
Posts: 79
There is an addon called EQCompare, which does stat comparison, which is quite different from EquipCompare. People often mistake the two for each other.
Legorol is offline   Reply With Quote
Unread 08-15-09, 10:59 AM   #34
GeoRam
A Murloc Raider
Join Date: Aug 2009
Posts: 4
Hi
Itīs there an update with the wow patch 3.2??
GeoRam is offline   Reply With Quote
Unread 11-05-09, 08:33 AM   #35
Khisanth
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Aug 2005
Posts: 12
Hi,
Before WotLK I used EC + CharactersViewer but with bugs and CV not updated I switched to another addon.

Now I want to use EC again but I still need an addon to see the stuff used on my alts. Can someone tells me if there's some compatibles with EC ?
Khisanth is offline   Reply With Quote
Unread 12-09-10, 11:45 AM   #36
jrking08
A Kobold Labourer
Join Date: Dec 2010
Posts: 1
Wont Install

I unzipped the file into my WoW addons folder. However it doesn't show up in the addons list and it obviously doesn't work in game. Is there something I'm missing or didn't do?
jrking08 is offline   Reply With Quote
Unread 12-09-10, 04:16 PM   #37
ballagarba
A Fallenroot Satyr
 
ballagarba's Avatar
Join Date: Mar 2009
Posts: 22
Try tekKompare instead.
ballagarba is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-13, 10:31 AM   #38
MrBunch82
A Defias Bandit
 
MrBunch82's Avatar
Join Date: Feb 2013
Posts: 2
Exclamation Error when I scroll over range weapons

Everytime I scroll over a Ranged weapon (Bow, Gun, Wands) I recieve an error message. I attached a screen shot of what the error message looks like. Also when I scroll over the ranged weapon it does not show any comparison. I hope this will help make this add on even better. Aside from this issue I love this add on! Keep up the great work!
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_021713_100233.jpg
Views:	188
Size:	317.3 KB
ID:	7574  
MrBunch82 is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-13, 01:26 PM   #39
kasca
A Frostmaul Preserver
Join Date: May 2006
Posts: 285
It hasnt been up dated. I had to drop it along time ago. WIsh there was one like it.
kasca is offline   Reply With Quote
Unread 02-19-13, 01:57 PM   #40
myrroddin
Premium Member
 
myrroddin's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Oct 2008
Posts: 369
Originally Posted by kasca View Post
It hasnt been up dated. I had to drop it along time ago. WIsh there was one like it.
The game has this feature built in, and has for a long time. You can even toggle it so it stays on. If you don't toggle it on all the time, hold down the <Shift> when hovering your mouse over items.
myrroddin is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released AddOns » EquipCompare

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off