Thread Tools Display Modes
Unread 11-20-09, 11:32 PM   #1
Darkshiz
A Defias Bandit
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Exclamation NUI Party frames Disappeared! Help me Please!

Hey Guys this is the first time I have EVER had a problem with NUI other than the fact that its sometimes feels like its taking up to much of my Screen...

But the Real Issue is this:

I logged in to my Game and Found that I hade no Player/Party Frames at all. The Red button that Displays at the Bottom to change the Frames from Player -> Party -> Raid -> Ect. Is missing as well.

My Guild Chat button is also Gone along with the Chat pannel that was once there and the Combat log... I cant RAID with this Bug!

Also I have one more Big Problem:

When I change Forms on my Druid The Action Bars sometimes become Un-cresponsive to Keyboard inpute so I have to do a /reload ui

Any help would be great, But until then I am going to have to use SpartainUI or the Dreaded Blizzard ui... Eww.

K ty for any help ahead of time. and I hope to see the NUI 6.0 Soon.
Darkshiz is offline  
Unread 11-21-09, 12:39 AM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
By the sounds of it something went wrong with the loading of an addon somewhere either linked to nUI or loading before it.

Have you added or updated any addons since the last time it loaded up fine ? If so try disabling those addons and seeing if it loads then. If not then try disabling all addons except for nUI and see if nUI loads then. Then slowly enable 1 or 2 addons at a time to see which one seems to be causing the problem. Then we can move on from there.

Keyboard input to the action bars has been mentioned recently and I believe Scott has been trying to figure it out as not everyone is having that problem I believe.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 11-21-09, 01:02 AM   #3
Darkshiz
A Defias Bandit
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
Smile

Ok I looked in the Error Log from Buggrabber and Found that the Cause was:

nUI_InfoPanel_minimap

It was causing an Error with the nUI Core.

I am using Carbonite with it but had the Minimap features dissabled.

But the addon is shut off and now all went back to normal. But its odd cause it was working when I logged onto another account... I am miffed. But it is fixed as of now.

ty for your Quick responce.
Darkshiz is offline  
Unread 11-21-09, 07:14 AM   #4
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,048
Well I am glad it is working now however strange the bug is.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 11-21-09, 08:38 AM   #5
AsheruWolf
Premium Member
 
AsheruWolf's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jan 2006
Posts: 131
Was going to say I had that issue when I first installed Carbonite but it quickly went away when I added the carbonite plug-in
__________________
The end is never really the end, its the start of something new...
AsheruWolf is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Technical Support » NUI Party frames Disappeared! Help me Please!

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off