Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-08-09, 06:42 PM   #1
Tukahar
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
How do I hide the Blizzard Actionbar?

The Blizz action bar and character info are still up, and I can't remember how to hide them. I know there is a command somewhere to hide blizz interface, but I cannot remember how to do it. Also, how do I get my char info and the target info into the information panel? It defaulted to the top left.
Tukahar is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 06:50 PM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Can you post a screen shot to help us see what you mean ?

The action bar hiding should be in the blizzard option screen. I can't remember where or login to double check but it is in there somewhere.

As to the other , the information pane in the bottom right isn't where your info or the targets appears so I am not sure what you are asking for there, hence the request for a screenshot.

However, it sounds like it is the tooltip target info you are talking about which you can move using /nui movers and move the tooltip window to where you would like it to appear. Then /nui movers to turn off moving.
__________________
Xrystal is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 06:58 PM   #3
Tukahar
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
I can't for the life of me figure out how to post the screenshot...help please? Do I have to go to a hosting site to drop it here, or is there a way to paste it in?
Tukahar is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 07:03 PM   #4
Tukahar
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
Maybe this works...



if you can see that, the big gray box at the bottom is where I had my panel, the focus, and my target. The char pane in the upper left corner and the Blizz main action bar are still there, and I have looked everywhere in the Blizz interface menus to figure out where to hide them.

It was fine until 3.3, but its blocking chat and half my buttons, and I can't make it go away!

Thanks for any help!
Tukahar is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 07:15 PM   #5
Seerah
Fishing Trainer
 
Seerah's Avatar
WoWInterface Super Mod
Featured
Join Date: Oct 2006
Posts: 9,638


You wanted to copy the "direct link to image" link for it. Also, you may attach images to posts here, with no need to host them elsewhere. But hey! You figured out how to delete posts, which is better than others around here, so don't feel too bad.
__________________
"You'd be surprised how many people violate this simple principle every day of their lives and try to fit square pegs into round holes, ignoring the clear reality that Things Are As They Are." -Benjamin Hoff, The Tao of Pooh

Seerah is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 07:19 PM   #6
Tukahar
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
Thanks so much! I finally just posted the link directly, but its not as slick as the thumbnail- thanks for the info on how to do it. Now that I can delete, I can fool around with it and get rid of the trash.

So does that make my question easier to understand? About the char and focus panes, and the Blizz action bar?
Tukahar is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 07:36 PM   #7
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Something is causing nUI to break during the load. That is why the Blizzard elements are not hidden and why you have no unit frames in the dashboard.

Make sure that you have the correct version of nUI installed. It should be nUI 5.06.04 or higher. Anything before that is not going to work correctly with WoW Patch 3.3

If you have the correct version of nUI installed, then odds are it is one of the mods that nUI integrates that is causing the problem... the would be one of Recount, Omen3, Skada, Titan Panel, FuBar, Chatter or Prat -- it could be other addons like Grid, Healbot, Carbonite, etc. if you have the nUI Info Panel plugins for those installed.

My advice would be to try disabling everything except nUI itself and see if it loads. If it does, then you can start enabling the mods a few at a time and try to figure out which one is causing the problem.

If you're willing to go the extra mile, I *highly* recommend doing a clean install of nUI as described here: http://www.wowinterface.com/forums/s...ad.php?t=21716 -- you'll find it makes a big difference in how well your system runs in many cases.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 07:58 PM   #8
Tukahar
A Fallenroot Satyr
Join Date: Jun 2009
Posts: 22
Scott, you can be my hero for the next half hour! Thanks so much...loading 55.06 cleaned everything up and its back to normal.

I don't know why I didn't notice that I was still on 5.04- duh!

5.06 took care of everything- all the other addons are fine.
Tukahar is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-09, 08:14 PM   #9
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Only half an hour?

*hangs his head and kicks the cat*

~grin~

Glad it's all working now.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » General » nUI: Community Chat » How do I hide the Blizzard Actionbar?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off