Thread Tools Display Modes
Unread 05-29-10, 01:17 PM   #1
Scathach
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Vehicle bar and .21

Hey

I finally saw the release of .21 and updated my nui folder (copied and overwrite all). However after making the change (see below), I entered totc 5 man, jumped on a horse and found a big red X on my whole screen...

Upon clicking said X i was dismounted.. hmm, nui rl and try again.. same thing.. The bar was present for the mount, and I was able to click on the items 1-4 and they did perfom the correction actions (charge/throw shield etc). However I couldn't see them any more, due to the X on my whole screen. Just the very edges was visible...Did i do something silly?

The changes below were purely meant to increase the 3 main bars on my screen (action, left and right that appear under the action bar). After the change, those bars were back to their previous (pre update) configuration.

Thank you for your help

---extract from - nUI_Layout_Default_Dashboard.lua

nUI_DefaultConfig.ButtonBars =
{
["nUI_ActionBar"] =
{
btn_size = 65.5,
gap = 2,
anchor = "BOTTOM",
xOfs = 0,
yOfs = 123,
rows = 1,
cols = 10,
page = 1,
nuibind = "nUI_ACTIONBAR",
binding = "ACTIONBUTTON",
label = nUI_L["nUI_ActionBar"],
},

-- the Bliz "bottom left" bar

["nUI_TopLeftBar"] =
{
btn_size = 65.5,
gap = 2,
anchor = "TOPRIGHT",
yOfs = 122,
xOfs = 0,
rows = 1,
cols = 10,
page = 6,
nuibind = "nUI_TOPLEFTBAR",
binding = "MULTIACTIONBAR1BUTTON",
label = nUI_L["nUI_TopLeftBar"],
},

-- the Bliz "bottom right" bar

["nUI_TopRightBar"] =
{
btn_size = 65.5,
gap = 2,
anchor = "TOPLEFT",
yOfs = 122,
xOfs = 0,
rows = 1,
cols = 10,
page = 5,
nuibind = "nUI_TOPRIGHTBAR",
binding = "MULTIACTIONBAR2BUTTON",
label = nUI_L["nUI_TopRightBar"],
},

-- the Bliz "right 1" bar (aka "left" bar in the Bliz code)

Last edited by Scathach : 05-29-10 at 01:19 PM. Reason: clarity
Scathach is offline  
Unread 05-29-10, 03:52 PM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I don't believe it's the current release... not sure what would be causing the problem though. My guess would be that is was an anchoring problem.

Does this problem occur any time you mount a vehicle, or only that one? For giggles... what happens if you install nUI+ 5.06.21 unmodified and mount a vehicle? Same problem?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-29-10, 05:50 PM   #3
Scathach
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
I'll give it a go, i presume you mean just base vanilla wow bars..??? I tried it again later (in totc and boom BIG x)...

will try tomorrow and let ya know scott
Scathach is offline  
Unread 05-29-10, 06:40 PM   #4
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
No... I mean do a clean install of nUI with no modifications, plugins, etc. Just plain vanilla nUI.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-30-10, 02:39 AM   #5
Scathach
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Found the problem Scott... ./slaps self..

nUI_DefaultConfig.ButtonBars =
{
["nUI_ActionBar"] =
{
btn_size = 65.5,
gap = 2,
anchor = "BOTTOM",
xOfs = 0,
yOfs = 123,
rows = 1,
cols = 10, <----- THIS is the error... make this < 12 and boom X on the screen
page = 1,
nuibind = "nUI_ACTIONBAR",
binding = "ACTIONBUTTON",
label = nUI_L["nUI_ActionBar"],
},
Scathach is offline  
Unread 05-30-10, 02:39 AM   #6
Scathach
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Apr 2010
Posts: 15
Found the problem Scott... ./slaps self.. I didn't actually mean for that bar to be 10, so i was wrong by changing it to start with.. thanks again

nUI_DefaultConfig.ButtonBars =
{
["nUI_ActionBar"] =
{
btn_size = 65.5,
gap = 2,
anchor = "BOTTOM",
xOfs = 0,
yOfs = 123,
rows = 1,
cols = 10, <----- THIS is the error... make this < 12 and boom X on the screen
page = 1,
nuibind = "nUI_ACTIONBAR",
binding = "ACTIONBUTTON",
label = nUI_L["nUI_ActionBar"],
},
Scathach is offline  
Unread 05-30-10, 07:10 AM   #7
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Makes mental note in case that ever happens again.

And good catch.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » Vehicle bar and .21

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off