Thread Tools Display Modes
Unread 07-02-10, 03:59 PM   #1
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
Nui Dual Stats

I want to start off by saying, Scott, your hard work and commitment to Nui is amazing. This has been my favorite UI for the past year +. Last week I had to turn it off due to the chat issues that Blizzard implemented last patch, but now that raiding is over, I reloaded the mod. Everything looks good, except for an issue with Dual Stats.

On my alts, Dual Stats seems to work fine with both Omen 3 and Recount on one panel, but my main, Paladin, I'm getting something different.

First, the stats panel has omen shrunk in size on the left most size of the panel as if Dual Stats was working fine, but there is no recount in the stats panel. There is, however, a Recount panel; on that panel, Recount is shrunk in size to fit only half the panel and is on the furthest right of the panel as if dual stats was working correctly. Also Recount is the same length as the panel so it extends off the edge of the screen. When I move it so it fills the entire recount panel and switch to the Stats panel to view omen and then switch back to the Recount panel, Recount reverts back to the Dual stats shrunk size on the furthest right side of the panel.

This only occurs on my Paladin, so I was wondering if there is another addon that's making this happen. I turned off all my addons, and slowly started turning on each of the Nui addons. With just Nui, Omen, Recount, and Dual Stats, everything is fine, but when I turned on the Nui: Pally Power with Pally power, Recount and Omen went back to their different panels. It seems to be the Nui Pally power that is causing this issue.

Again, Scott, you're doing a great job. Keep it up, man.

Last edited by Yagle : 07-02-10 at 04:35 PM.
Yagle is offline  
Unread 07-02-10, 04:26 PM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
If you disable all mods except nUI, nUI_InfoPanel_DualStats, Recount and Omen, does it work correctly on that toon?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 07-02-10, 04:35 PM   #3
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
Yes.

Only when I turn on Pally Power and Nui: Pally Power does the issue occur.
Yagle is offline  
Unread 07-02-10, 04:44 PM   #4
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Okay... that implies to me that Pally Power is breaking the info panels. There was a change made to when and how nUI updates the info panels during startup. You need to edit the PallyPower info panel and look for the "VARIABLES_LOADED" event in the code (it will be in two places) and replace that with "ADDON_LOADED"
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 07-02-10, 04:49 PM   #5
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Hmm, strange. I updated PallyPower InfoPanel addon this week and Im sure I uploaded it already with the new changes. Someone has even reported it as doing more than what they needed rofl

oh wow .. you're right .. either I reverted the old fix or I forgot to change it .. will do so promptly.

Edit: Okay, made the change and reverted the previously mentioned request change Should be available shortly. My apologies.
__________________

Last edited by Xrystal : 07-02-10 at 04:57 PM.
Xrystal is offline  
Unread 07-02-10, 05:28 PM   #6
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
I deleted the old Nui: Pally Power and downloaded the newest one updated as if the last hour. It seems to still break Dual Stats. So I turned off the Nui: Pally Power and everything is good; well, except for the fact Pally Power is not in a panel, but I think I can raid with that next week. I'll just place pally power somewhere on my UI.

On a side note, I realized that even with Nui: Pally Power off and Dual stats on, I'm still getting a blank "Recount" panel. On the stats panel, both Omen and Recount are looking fine. I'm just unsure how to get rid of this empty "recount" panel.
Yagle is offline  
Unread 07-02-10, 05:41 PM   #7
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
type /recount show. Sounds like it might have been toggled off somehow.

And strange about that pally power problem. I'll run a few more tests with it just in case it is an intermittent problem.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-02-10, 11:05 PM   #8
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
It also seems that with Dual Stats on, I have to reset/resize the recount window if I phase in and out of raids/dungeons.

I'm thinking there is another mod messing with Dual stats or something.

I run:

Atlas loot
Atlas Loot enhanced
_NPC Scan
DBM
Bigwigs (yeah I'm a belt and suspenders kind of guy)
Auctioneer
Omen
Recount
MikScrolling Combat

and my pally runs with CLCret
Yagle is offline  
Unread 07-02-10, 11:47 PM   #9
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Well, out of that list I run the following :

Atlas loot
Atlas Loot enhanced
_NPC Scan
-- Never used this at all so have no clue what this could be apart from an elite mob finder
DBM
Bigwigs (yeah I'm a belt and suspenders kind of guy)
-- DBM has been enough for me
Auctioneer
-- I used to use Auctionator but switched to a new one but not tried it yet
Omen
Recount
MikScrolling Combat
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-03-10, 12:16 AM   #10
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
So what do you suggest to get Dual Stats to work "out of box" and the Pally Power add on to work "out of box".

These aren't game breaking to the mod, but its sort of frustrating to have Pally Power sitting outside of the panels and having to reset recount after every raid/phase enter or exit?
Yagle is offline  
Unread 07-03-10, 05:56 AM   #11
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
I've added this to my bug list and will see if I can sort it out when I am working on nUI5 bugs this weekend.

I'm curious, if you disable the DualStats plugin and go with only the built in Recount support, do you still have issues with the recount window changing when you zone?
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 07-03-10, 09:21 AM   #12
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Hmm, well just tested this on my pally, seems to be working fine. So possibly another addon somewhere breaking it. I'll keep an eye on it in case it is an intermittent bug that you unlucked across.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_070310_161736.jpg
Views:	563
Size:	225.6 KB
ID:	4551  
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-03-10, 09:42 AM   #13
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
FWIW: I've added exception handling to the info panel engine in 5.06.27 so that even when an info panel breaks, the nUI load will complete... it's been long overdue and I wanted to figure out how to do it for nUI6.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 07-03-10, 10:19 AM   #14
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
woot
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-04-10, 01:44 PM   #15
Yagle
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 15
Originally Posted by Xrystal View Post
woot
Logged on to my rogue this morning, and I got this little Lua error.

Message: Interface\AddOns\nUI\Bars\nUI_ButtonBar.lua:284: Usage: SaveBindings(1|2)
Time: 07/04/10 12:40:56
Count: 1
Stack: [C]: in function `SaveBindings'
Interface\AddOns\nUI\Bars\nUI_ButtonBar.lua:284: in function <Interface\AddOns\nUI\Bars\nUI_ButtonBar.lua:167>

Locals: (*temporary) = 0
Yagle is offline  
Unread 07-04-10, 02:24 PM   #16
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,034
Yeah I've been getting that on toons I haven't played in a while. I don't use keybindings so that could explain that but then it seems to be like a warning more than an error as it only happens the first time I log into them.
__________________
Xrystal is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » Nui Dual Stats

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off