Thread Tools Display Modes
Unread 07-12-11, 12:24 PM   #1
hdbaer
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 9
ChoGall sword issue

Hi all,

first I'd like to say thank you for the great nUI Addon, I am using it since... feels like ever.

I have a little issue in the Cho'gall Encounter. The sword is placed right over the button bars. Does anyone know how to move it?

Any help is appreciated,

Thanks and cheers
Dirk
hdbaer is offline  
Unread 07-12-11, 01:29 PM   #2
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,030
That sounds like the extra power bar they added in 4.0 coming into more pay. My quick temp fix solution in my signature should allows you to use /nui movers before combat starts ( if it appears before then ). I can't remember if it lets you move the frame before it has been shown by blizzard. I'll probably make it into a full blown plugin today for version 5 so that Scott can concentrate on version 6.

In the mean time try out the temp plugin and see if that fixes it for you.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-12-11, 04:54 PM   #3
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,030
Okay, just finished a downloadable version of my plugin at http://www.wowinterface.com/download...tomMovers.html which is at it's simplest state but is based on the version in my signature that people have been using.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 07-13-11, 05:04 AM   #4
hdbaer
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: May 2009
Posts: 9
Thank you

...great, may thanks. I will try Sunday when we visit Cho'Gall next time.

Yours
Dirk
hdbaer is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Technical Support » ChoGall sword issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off