Thread Tools Display Modes
Unread 04-26-11, 06:57 PM   #1
megabit21
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2007
Posts: 5
No Players

I'm not able to see any players when joined into a group, and the button to change from player to group to raid is just red.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	temp.jpg
Views:	590
Size:	784.6 KB
ID:	6075  
megabit21 is offline  
Unread 04-26-11, 07:21 PM   #2
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
You've got a problem with your installation... something is breaking at load time and it's probably one of your plugins that you use with nUI

I would suggest you start by turning off everything except nUI itself (including all plugins) then start enabling mods one at a time until it breaks again.... then we'll know which mod is causing the issue.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-27-11, 04:39 PM   #3
Zyler
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Same issue

My looks identical to the first post but I only have one plugin which is the healbot plugin and it is turned off but I am still unable to get any graphics in that area. Also none of the buff bars are showing on the left and right of my screen.
Zyler is offline  
Unread 04-27-11, 04:45 PM   #4
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,032
The secret will lie in that buggrabber error list. As you can see from that screenshot it is recording errors again. This signifies something in the region of 50 or more errors from one addon or another. Those errors will help identify the cause.

That said, I have the latest nUI and all but a couple of my plugins running and have no problems.

1. Make sure you are using the latest nUI version on its own with no other addons at all and see what happens and go from there.

2. Just in case it is a configuration error somewhere rename your wtf folder and run wow again. It will reset everything to the default. What does nUI look like now.

If after step 1 it isn't working but after step 2 it is then it is something in your settings messed up. I would suggest that it might be in your best interest to re do your settings anyway due to it being a major patch and some addons may have had to do some major changes to reflect that. It is something I tend to do, especially if I get problems like this.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 04-27-11, 05:04 PM   #5
Zyler
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Still not there

I did both steps and neither one did the trick.

I am still missing the player frames and buffs.
Zyler is offline  
Unread 04-27-11, 05:14 PM   #6
Zyler
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2009
Posts: 3
Still not there

I did both steps and neither one did the trick.

I am still missing the player frames and buffs.

update:


I deleted the add on and reinstalled it and if fixed the issue.
Zyler is offline  
Unread 04-27-11, 05:27 PM   #7
Xrystal
nUI User and Supporter
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,032
Hmm, perhaps a corrupted download maybe.

Glad it resolved your problem anyway.
__________________
Xrystal is offline  
Unread 04-29-11, 02:34 PM   #8
Rucker403
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2009
Posts: 7
I had been having this exact same problem - no players (me or anyone else) in the unit frames boxes since 5.07.18 came out.

I tried re-downloading and re-installing the addon. I poked around in the LUA file. Nothing. I updated all my other addons and turned them all off (and on). I tried a clean WTF file. Nothing.

What finally did it for me was to *delete* the NUI file in my WOW/Interface/Addons file. What I had been doing was copying and pasting the new (.19) file over top of the old one (.16), and evidently it was leaving a file that you had meant to be deleted.

FYI for any other copy-n-pasters out there.

Carry on with a great addon. Nothing to see here ...
Rucker403 is offline  
Unread 04-29-11, 10:46 PM   #9
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
I too am having the same issues. I removed all the addons and just had nUI running. I deleted the nUI folder instead of overwriting, renamed the WTF folder and nothing. Same issues. No player frames.

Here's the interesting part. I've kept the previous versions of nUI+ going back several versions. I removed nUI 5.07.19 plus since that did not work. I then installed nUI 5.07.18 plus...same thing. I went to version nUI 5.07.16 plus and the player frames were there!

This issue seems to lie in verion 5.07.18 plus and up. Please advise.

Wulfe
Wulfemeister is offline  
Unread 04-30-11, 08:04 AM   #10
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Can you please enable script error reporting in the interface options or install a bug reporting mod like BugSack and let me know what errors are being recorded? There almost has to be an error of some kind being thrown here
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-30-11, 09:31 AM   #11
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
I would love to help but am not sure how to enable script error reporting. I see there is a /nui debug command, and am not sure if this is the correct one or not? If so, what level should I set, and where does it place the log data for me to upload?
Wulfemeister is offline  
Unread 04-30-11, 09:35 AM   #12
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
To enable error reporting...
  • press "Escape" to open the WoW menu
  • click "Interface"
  • click "Help"
  • make sure "Display Lua Errors" is checked
  • clock "Okay"
  • click "Return to Game"
  • type '/nui rl' and press Enter
See if any errors get reported when it reloads. If they do, just take a screen shot and post it here using the paperclip icon in the message editor or by scrolling down the message editor page to the "Manage Attachments" button.

Thanks
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-30-11, 10:08 AM   #13
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
Alrighty! I have disabled all other mods, just the nUI ones, and this is the message I get:

Message: Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:310: attempt to call field 'applyAnchor' (a nil value)
Time: 04/30/11 12:04:01
Count: 1
Stack: Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:310: in function <Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:199>
Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:727: in function `applySkin'
Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:791: in function `createUnit'
Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_UnitPanel.lua:616: in function `applySkin'
Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:264: in function <Interface\AddOns\nUI\Main\nUI.lua:137>

Locals: unit = nUI_SoloUnit_Pet {
changeScale = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:536
Elements = <table> {
}
active = true
scale = 1
setUnitID = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:764
newUnitInfo = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:454
unit = "pet"
refreshSkin = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:737
applySkin = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:714
configText = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_UnitFrame.lua:357
skin = <table> {
}
0 = <userdata>
background = nUI_SoloUnit_Pet_Background {
}
enabled = true
applyAnchor = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:582
applyOptions = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:623
parent = nUI_UnitPanel_Player {
}
options = <table> {
}
click_cast = true
clickable = false
skinName = "nUI_SoloUnit_PetSkin"
setVisibility = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:749
width = 124.44444784861
Faders = <table> {
}
popup = nUI_SoloUnit_Pet_Popup {
}
cachedSetUnitID = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_UnitFrame.lua:606
applyScale = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:502
height = 157.06667740802
applyFrameFader = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:553
setEnabled = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:469
Labels = <table> {
}
}
skin = <table> {
height = 310
desc = "nUI Solo Player Mode: Player Pet's unit skin"
elements = <table> {
}
width = 210
}
(for index) = 5
(for limit) = 23
(for step) = 1
i = 5
(*temporary) = nil
(*temporary) = <table> {
relative_to = "$parent_RaidGroup"
yOfs = 0
xOfs = 0
relative_pt = "CENTER"
anchor_pt = "CENTER"
}
(*temporary) = "attempt to call field 'applyAnchor' (a nil value)"
skin_elements = <table> {
Portrait = <table> {
}
Label = <table> {
}
Class = <table> {
}
Happiness = <table> {
}
Resting = <table> {
}
Aura = <table> {
}
Status = <table> {
}
Level = <table> {
}
RaidTarget = <table> {
}
Power = <table> {
}
Frame = <table> {
}
Feedback = <table> {
}
ReadyCheck = <table> {
}
Health = <table> {
}
Role = <table> {
}
PvP = <table> {
}
Casting = <table> {
}
RaidGroup = <table> {
}
Combat = <table> {
}
}
update_elements = <table> {
}
update = <table> {
type = "Combat"
options = <table> {
}
anchor = <table> {
}
frame = nUI_SoloUnit_Pet_Combat {
}
}
CreateElement = <function> defined @Interface\AddOns\nUI\Units\nUI_Unit.lua:146
Wulfemeister is offline  
Unread 04-30-11, 11:16 AM   #14
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Okay... if you would, please save the attached file in the [ Interface > AddOns > nUI > Units ] folder and then reload nUI and tell me what frame it says does not have an applyAnchor method (it will print in the chat frame)

thanks.

.
Attached Files
File Type: lua nUI_Unit.lua (26.7 KB, 504 views)
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 04-30-11, 12:39 PM   #15
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
Well, it says unknown frame. I've included a screenshot of the nUI info from the chat frame.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	nui.jpg
Views:	535
Size:	21.6 KB
ID:	6101  
Wulfemeister is offline  
Unread 04-30-11, 01:27 PM   #16
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Okay... I think I know what the problem is.
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 05-02-11, 06:46 PM   #17
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
Anything I can do to assist with troubleshooting?
Wulfemeister is offline  
Unread 06-28-11, 10:28 PM   #18
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
Well, I downloaded nUI 5.07.20 plus and the player frames are not there. Along with that, I have no buff bar. As I stated in the earlier post, they work in nUI 5.07.16 plus and previous versions, but nothing after. Any thoughts?

Wulde
Wulfemeister is offline  
Unread 06-28-11, 10:46 PM   #19
spiel2001
nUI's Author
 
spiel2001's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Jun 2008
Posts: 7,724
Ummmmmmmmmmmmmm....

I *thought* this was fixed.

:-/
__________________

What people don't get is that I am, ultimately, an artist at heart.
My brush has two colors, 1 and 0, and my canvas is made of silicon.



Official nUI Web Site: http://www.nUIaddon.com
Official nUI Support Forum: http://forums.nUIaddon.com
My day job: http://www.presidio.com/
spiel2001 is offline  
Unread 06-29-11, 04:45 PM   #20
Wulfemeister
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2010
Posts: 14
No, not really...sorry. I still had the issue with the previous version. You stated you thought you knew what the problem was, in the thread...but that was it. I've been using 5.07.16 plus ever since.

Wulfe
Wulfemeister is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » nUI, MozzFullWorldMap and PartySpotter » Support » nUI: Bug Reports » No Players

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off