Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 01-10-12, 01:30 PM   #1
slacky
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
How to get extra libs installed in the AppData directory?

Hey there

when I install the Minion with the wowinterface plugin, the installer adds a few extra osgi plugins into AppData\Roaming\MMOUI\Minion\lib (using Windows 7)

Is there a way to use the "Install module" button in the module center to also install additional osgi components to this path? If so, how does the auto-update process support this to keep the 3rd party libs up-to-date?

Greets,
Slacky
slacky is offline   Reply With Quote
Unread 01-11-12, 02:24 AM   #2
Shirik
Blasphemer!
Premium Member
WoWInterface Super Mod
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2007
Posts: 818
Good point, I didn't really think that one through, did I?

Give me a bit to get back to you. It is fully intended that this should be supported, but currently it isn't.

Originally the "libs" folder didn't exist at all, actually. It was later added to allow for a rudimentary package dependency capability. There's actually nothing wrong with putting libraries in the module folder, but the jars in the "lib" folder are guaranteed to be loaded first.

Let me get back to you on this one.
__________________
たしかにひとつのじだいがおわるのお
ぼくはこのめでみたよ
だけどつぎがじぶんおばんだってことわ
しりたくなかったんだ
It's my turn next.

Shakespeare liked regexes too!
/(bb|[^b]{2})/
Shirik is offline   Reply With Quote
Unread 01-12-12, 02:32 AM   #3
slacky
A Murloc Raider
Join Date: Jan 2006
Posts: 5
Thanks. I already tried to circumvent that problem by supplying multiple "package" elements in my updater.xml but it turns out (as the schema correctly defines) only 1 package is allowed and handled per "update" element..
slacky is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Site Forums » Minion » Archive » How to get extra libs installed in the AppData directory?

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off