Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 12-08-12, 02:52 PM   #1
ShaddoGaming
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
Working for new toons but not for old

After the update Carbonite isnt working on my old toons. I just made a new toon and BOOM its working on that one. So now I'm intrigued. I unistalled and reinstalled again right now just to see if I missed anything and its still not working. Can someone help me out here? I love this UI!

Thanks
- Shaddo
ShaddoGaming is offline   Reply With Quote
Unread 12-08-12, 03:37 PM   #2
ShaddoGaming
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2012
Posts: 2
The problem was somewhere in the toons profile folder.

I fixed it by deleting the Server folder, uninstalling Carbonite, reinstalling Carbonite, restarting WoW.
ShaddoGaming is offline   Reply With Quote
Unread 12-16-12, 07:02 AM   #3
Taheraliel
A Murloc Raider
 
Taheraliel's Avatar
Join Date: Jul 2011
Posts: 8
Originally Posted by ShaddoGaming View Post
The problem was somewhere in the toons profile folder.

I fixed it by deleting the Server folder, uninstalling Carbonite, reinstalling Carbonite, restarting WoW.
Yes many addons have character specific configuration data located in your WTF\(account name) folder, this includes Carbonite.
__________________
Taheraliel is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: General Discussion » Working for new toons but not for old

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off