Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 10-19-12, 11:25 AM   #1
Scriobhai
A Kobold Labourer
Join Date: Oct 2012
Posts: 1
Weird pop-in issue

Hi, everyone. I just started playing WoW again after having taken a long break lasting from the end of WotLK until last Tuesday. I've been tinkering with all of my addons; updating old ones and replacing obsolete ones and rescaling everything for my new monitor, and I'm running into a big issue.

A lot of frames will sometimes appear blank or untextured and then just pop-in whatever should occupy them after they're left open for a bit. For instance, when I open the world map sometimes I can see the player arrow, I can see some text, I can see the border of the world map, but the actual content of the map takes 3-4 seconds to pop-in. When I open the quest log, talent frame, or when I talk to a questgiver the frame will sometimes appear untextured for a while and then the texture pops in. Bugsack isn't reporting any errors when this happens.

See the attached screenshot for an example.

I switched to a different character and disabled all addons and couldn't replicate the issue on that character, so I'm thinking it has to be addon related.

I've tried disabling Deadly Boss Mods, Tomtom, Satrina's Buff Frames, Tiptac, Prat, Parrot, and all of the Atlas modules so far and no dice. Waiting for the servers to come back up to continue my trial and error. Does anyone have any experience with this type of problem to help narrow things down?

If necessary I can list off all the addons I'm running.

Edit: Just had this happen with all addons disabled.

Edit 2: More screenshots added
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_101912_130003.jpg
Views:	397
Size:	972.0 KB
ID:	7297  Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_101912_140155.jpg
Views:	367
Size:	825.5 KB
ID:	7298  Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_101912_140157.jpg
Views:	369
Size:	916.5 KB
ID:	7299  Click image for larger version

Name:	WoWScrnShot_101912_140201.jpg
Views:	371
Size:	756.2 KB
ID:	7300  


Last edited by Scriobhai : 10-19-12 at 12:04 PM.
Scriobhai is offline   Reply With Quote
Unread 10-19-12, 03:54 PM   #2
Phanx
A Pyroguard Emberseer
 
Phanx's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Mar 2006
Posts: 4,092
Easy way to get a list of your addons:

1. Browse to your addons folder.
2. Hold shift and right-click inside the explorer window, but not on a folder.
3. Select "Open command window here".
4. In the command window that pops up, type @dir /on /ad /b > addonlist.txt and press Enter.
5. Close the command window.
6. Now open the "addonlist.txt" file that appears in your addons folder, and copy its contents.

Faster way to track down which addon is causing a problem:

1. Enable half of your addons, disable the other half, and log in.
3. If the problem does not occur, log out, disable all enabled addons, and enable the other half.
4. If the problem does occur, log out, disable half of the enabled addons, and log in.
5. Repeat until you have narrowed it down to 1 addon that causes the problem.
__________________
Author/maintainer of Grid, PhanxChat, ShieldsUp, and many more.
Troubleshoot an addonTurn any code into an addonMore addon resources
Need help with your code? Post all of your actual code! Attach or paste your files.
Please don’t PM me about addon bugs or code questions. Post a comment or forum thread instead!
Phanx is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » General Discussion » Tech Chat » Weird pop-in issue

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off