Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-11-12, 04:03 AM   #201
EarthTec
A Murloc Raider
Join Date: Dec 2009
Posts: 4
Hello Goethe, please can you say here in the thread if you have reuppload r5 with the fix?

Last edited by EarthTec : 12-11-12 at 04:38 AM.
EarthTec is offline   Reply With Quote
Old 12-11-12, 04:55 AM   #202
BalwickMaggy
A Wyrmkin Dreamwalker
Join Date: Aug 2012
Posts: 52
Originally Posted by scarruth2 View Post
Is it possible to replace Grid with Vuhdo and get it to work in the UI like Grid does?
You can use Vuhdo, but you will need to set up seperate DPS/Tank and Healer profiles within it, and they don't auto-switch when you change mode in RealUI.
BalwickMaggy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-12, 01:27 PM   #203
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 158
Originally Posted by Gethe View Post
Thanks Anj, I've re-uploaded r5 with a fix. (didn't seem worth being r6 imo)
Thanks Gethe! No errors to report!
__________________
Lok'tar ogar!
Anj is offline   Reply With Quote
Old 12-11-12, 02:13 PM   #204
Ordrosh
A Wyrmkin Dreamwalker
Join Date: Sep 2008
Posts: 56
caged a couple pets earlier and got greeted with the following error upon visiting a merchant:
Code:
7x nibRealUI-7.3 r4\Modules\JunkSeller.lua:88: attempt to perform arithmetic on a nil value
nibRealUI-7.3 r4\Modules\JunkSeller.lua:88: in function "?"
Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:147: in function <Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:147>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <string>:"safecall Dispatcher[1]":4
<in C code>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function "?"
Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:92: in function "Fire"
Skillet-2.39\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0-3.lua:120: in function <Skillet\Libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals:
nil
didn't autosell junk either with caged pets in the bags. It works properly when i move them out of the bags.
Pet i caged were a few of my spare 'fishy's
Ordrosh is offline   Reply With Quote
Old 12-11-12, 09:23 PM   #205
mzimm88
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Change scale

I just came back to WoW after a hiatus and in the RealUI of old, there was a selection to change the scale of the UI to make the icons bigger. I am playing on a 30" 2560x1440 monitor and the icons are really small. Is there a similar feature in the current version of RealUI?
mzimm88 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-12, 10:44 PM   #206
Anj
A Chromatic Dragonspawn
 
Anj's Avatar
Join Date: Feb 2010
Posts: 158
Originally Posted by mzimm88 View Post
I just came back to WoW after a hiatus and in the RealUI of old, there was a selection to change the scale of the UI to make the icons bigger. I am playing on a 30" 2560x1440 monitor and the icons are really small. Is there a similar feature in the current version of RealUI?
I'm on a 27" 2560 x 1440. What I did was /bt4 to resize (and move) the actionbars. I hope that helps.
__________________
Lok'tar ogar!
Anj is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 04:35 AM   #207
regen1337
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jan 2011
Posts: 16
still same Errors omnicc not working masque not working properly

ark inventory errors after loot

9x [ADDON_ACTION_BLOCKED] AddOn "ArkInventory" tried to call the protected function "CompactRaidFrameContainer:Hide()".
!BugGrabber-r188\BugGrabber.lua:587: in function <!BugGrabber\BugGrabber.lua:587>
<in C code>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:515: in function "CompactRaidFrameManager_UpdateContainerVisibility"
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:460: in function <Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:449>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:499: in function "CompactRaidFrameManager_SetSetting"
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:934: in function <nibRealUI\Modules\FrameMover.lua:931>
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:946: in function "?"
Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0-6.lua:146: in function <Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0.lua:146>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <string>:"safecall Dispatcher[1]":4
<in C code>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function "?"
Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0-6.lua:91: in function "Fire"
Externals\Ace3-AceEvent\AceEvent-3.0-3.lua:120: in function <Externals\Ace3-AceEvent\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals:
nil



----------------


1x [ADDON_ACTION_BLOCKED] AddOn "Masque" tried to call the protected function "CompactRaidFrameContainer:Hide()".
!BugGrabber-r188\BugGrabber.lua:587: in function <!BugGrabber\BugGrabber.lua:587>
<in C code>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:515: in function "CompactRaidFrameManager_UpdateContainerVisibility"
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:460: in function <Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:449>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:499: in function "CompactRaidFrameManager_SetSetting"
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:934: in function <nibRealUI\Modules\FrameMover.lua:931>
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:946: in function "?"
Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:147: in function <Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:147>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <string>:"safecall Dispatcher[1]":4
<in C code>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function "?"
Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:92: in function "Fire"
libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0-3.lua:120: in function <libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals:
nil
regen1337 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 05:10 AM   #208
regen1337
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Jan 2011
Posts: 16
alle Errors are related to the Compact Raidframe Module can you fix this or wherer can i disable this ?
regen1337 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 11:34 AM   #209
mzimm88
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
Originally Posted by Anj View Post
I'm on a 27" 2560 x 1440. What I did was /bt4 to resize (and move) the actionbars. I hope that helps.
Thanks, I will try this tonight!
mzimm88 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 12:09 PM   #210
Canitnerd
A Kobold Labourer
Join Date: Dec 2012
Posts: 1
Hey guys, new to real UI, got a few questions.

1) How can I get OmniCC to show CD timers on action buttons? It doesn't seem to be working for me.

2) Why is my maximum resolution suddenly 1680x1050 despite being able to play on 1920x1080 before installing?

3)Is there any kind of totem timer/bar in this UI pack?

Thanks for any help you can give me.
Canitnerd is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 04:27 PM   #211
tiny6319
A Defias Bandit
 
tiny6319's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
how do i make the txt bigger in the quest tracker on the side of my screen ?
__________________
Duct Tape is like The Force......it has a Dark Side, a Light Side.....and it holds The Universe together.
tiny6319 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-12, 10:53 PM   #212
mzimm88
A Defias Bandit
Join Date: Dec 2012
Posts: 3
What is the AddOn that reminds you to cast a buff when in a dungeon? It shows an icon in the middle of your screen with a grayscale version of whatever buff you should cast. I have some icon that shows up when im in a dungeon group on there that won't go away and I can't figure out what I'm missing.
mzimm88 is offline   Reply With Quote
Old 12-13-12, 01:47 PM   #213
Warzdak
A Murloc Raider
Join Date: Oct 2012
Posts: 5
20x [ADDON_ACTION_BLOCKED] AddOn "ArkInventory" tried to call the protected function "CompactRaidFrameContainer:Hide()".
!BugGrabber-r188\BugGrabber.lua:587: in function <!BugGrabber\BugGrabber.lua:587>
<in C code>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:515: in function "CompactRaidFrameManager_UpdateContainerVisibility"
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:460: in function <Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:449>
Blizzard_CompactRaidFrameManager.lua:499: in function "CompactRaidFrameManager_SetSetting"
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:934: in function <nibRealUI\Modules\FrameMover.lua:931>
nibRealUI-7.3 r4\Modules\FrameMover.lua:946: in function "?"
Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0-6.lua:146: in function <Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0.lua:146>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <string>:"safecall Dispatcher[1]":4
<in C code>
<string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function "?"
Libs\CallbackHandler\CallbackHandler-1.0-6.lua:91: in function "Fire"
Externals\Ace3-AceEvent\AceEvent-3.0-3.lua:120: in function <Externals\Ace3-AceEvent\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals:
nil



Figured I'd post this for you guys. Everything is running smooth, but I keep having to delete OmniCC and reinstall it each time I update and a few minor things here and there. Thanks for all the work guys.
Warzdak is offline   Reply With Quote
Old 12-14-12, 05:16 AM   #214
Banis
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Dec 2012
Posts: 14
Slice and Dice

Hello i have a little probleme with the UI. Icehud dosen't show the Slice and Dice in r5. Can you give some fix or anything else ?
Banis is offline   Reply With Quote
Old 12-14-12, 06:49 AM   #215
tiny6319
A Defias Bandit
 
tiny6319's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
It didn't for me eather but now it dose. What lvl is your rogue ?
__________________
Duct Tape is like The Force......it has a Dark Side, a Light Side.....and it holds The Universe together.
tiny6319 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-12, 06:59 AM   #216
tiny6319
A Defias Bandit
 
tiny6319's Avatar
Join Date: Oct 2010
Posts: 3
OmniCC

91x OmniCC-5.1.1\settings\settings-Settings.lua:103: attempt to perform arithmetic on a nil value
OmniCC-5.1.1\settings\settings-Settings.lua:103: in function "GetVersionID"
OmniCC-5.1.1\settings\settings-Settings.lua:31: in function "UpgradeSettings"
OmniCC-5.1.1\settings\settings-Settings.lua:25: in function "StartupSettings"
OmniCC-5.1.1\main.lua:23: in function "?"
OmniCC-5.1.1\main.lua:15: in function <OmniCC\main.lua:14>

Locals:
self = OmniCC {
0 = <userdata>
GetGroupDefaults = <func> @OmniCC\..\settings.lua:59
OnCommand = <func> @OmniCC\extras.lua:37
FindGroup = <func> @OmniCC\..\groups.lua:21
GetGroupIndex = <func> @OmniCC\..\groups.lua:48
VARIABLES_LOADED = <func> @OmniCC\main.lua:22
GetGroupSettingsFor = <func> @OmniCC\..\groups.lua:39
RegisterCommands = <func> @OmniCC\extras.lua:29
GetVersionID = <func> @OmniCC\..\settings.lua:99
GetUpdateEngine = <func> @OmniCC\..\effects.lua:47
GetEffect = <func> @OmniCC\..\effects.lua:23
UpgradeSettings = <func> @OmniCC\..\settings.lua:30
AddGroup = <func> @OmniCC\..\groups.lua:59
AniUpdater = <unnamed> {}
RemoveGroup = <func> @OmniCC\..\groups.lua:70
Cooldown = <unnamed> {}
StartupSettings = <func> @OmniCC\..\settings.lua:23
GetGroupSettings = <func> @OmniCC\..\groups.lua:44
GetVersion = <func> @OmniCC\..\settings.lua:106
GetGroup = <func> @OmniCC\..\groups.lua:11
GetDefaults = <func> @OmniCC\..\settings.lua:49
Actions = <table> {}
RegisterEffect = <func> @OmniCC\..\effects.lua:19
Startup = <func> @OmniCC\main.lua:13
TriggerEffect = <func> @OmniCC\..\effects.lua:9
SetupConfig = <func> @OmniCC\extras.lua:9
sets = <table> {}
SetupEffect = <func> @OmniCC\..\effects.lua:14
effects = <table> {}
GetButtonIcon = <func> @OmniCC\..\effects.lua:30
PLAYER_ENTERING_WORLD = <func> @OmniCC\main.lua:49
SetupEvents = <func> @OmniCC\main.lua:39
UpdateGroups = <func> @OmniCC\..\groups.lua:81
SetupHooks = <func> @OmniCC\main.lua:32
New = <func> @OmniCC\main.lua:56
ACTIONBAR_UPDATE_COOLDOWN = <func> @OmniCC\main.lua:45
Timer = <unnamed> {}
}
CopyTable = <func> @OmniCC\..\settings.lua:7


this is the msg i get from about OmniCC if it helps
__________________
Duct Tape is like The Force......it has a Dark Side, a Light Side.....and it holds The Universe together.
tiny6319 is offline   Reply With Quote
Old 12-14-12, 08:48 AM   #217
Banis
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Dec 2012
Posts: 14
Originally Posted by tiny6319 View Post
It didn't for me eather but now it dose. What lvl is your rogue ?
My rogue lvl is 15 but if i open the Icehud setting and use the confige mode i don't se the SnD panel.
Banis is offline   Reply With Quote
Old 12-15-12, 12:48 PM   #218
Skyotter
A Fallenroot Satyr
Join Date: Sep 2012
Posts: 22
Panda

Hey... my panda shows at all times hes at full Chi... any fixes for this?
Skyotter is offline   Reply With Quote
Old 12-16-12, 08:26 AM   #219
nukeum
A Deviate Faerie Dragon
Join Date: Sep 2012
Posts: 12
nib Icehud

Posted once before - did not receive a response - only happens on my warlock, every other toon the cast bars work as they should

is anyone else having an issue where the icehud is showing split, i have a destro warlock and my burning embers are showing between the bars of icehud, not on the right of the two bars together. one of the spells is the burning embers tick up where it shows me the time till the next award of a burning ember, and the other is eitehr incinerate or conflagerate, has anyone else experienced this problem, I have reset the profiel on nibicehud to nibicehud-HR to no avail

any help would be appreciated, i will try and get a screenie and post it to this message so all can see what I am taliking about

thaks for your time

http://i746.photobucket.com/albums/x...6-22-21-19.png

Zepid
nukeum is offline   Reply With Quote
Old 12-16-12, 02:25 PM   #220
adventjay
A Defias Bandit
Join Date: Jan 2009
Posts: 2
White Circle/Bubbles

Hi, I love this UI and thanks to the creator for sharing this with us!

However, I have a question about something. Next to the player frame (to the right of the player frame) there are white bubbles/circles. Sometimes theres 1 other times there are as many as four. I am playing on a DK. What do these buubles/circles mean?
adventjay is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » AddOns, Compilations, Macros » Released Compilations » RealUI

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off