Quantcast svn: invalid authz configuration - WoWInterface
Thread Tools Display Modes
11-14-12, 02:22 AM   #1
HonorGoG
A Fallenroot Satyr
 
HonorGoG's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
svn: invalid authz configuration

This is what I'm seeing today for my Titan Panel repository. According to Google, someone changed the permissions to an undefined group. Damn you Unix and your groups! Unix is very user friendly -- it's just particular about who it's friends are. Can some admin kick the server a few times? Thanks.
  Reply With Quote
11-14-12, 02:23 AM   #2
Dolby
PPAP
 
Dolby's Avatar
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,149
Sorry what is the error you are getting and what are you doing to get it?
  Reply With Quote
11-15-12, 06:40 AM   #3
HonorGoG
A Fallenroot Satyr
 
HonorGoG's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
Attempt to update my SVN. Upon doing so I'm receiving a "svn: invalid authz configuration". Google is saying that it's a server-level group configuration problem. Did you change something in the SVN?
  Reply With Quote
11-15-12, 06:32 PM   #4
Dolby
PPAP
 
Dolby's Avatar
WoWInterface Admin
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,149
Have you tried to add / remove any team members recently that failed? authz is the config file for your SVN.

Looking at your authz for the titan repo it looks like Asixandur was added but not given read or write access. Go into your team options and either remove that account, or assign read / write access for that account.

If you still have trouble I'll need the name-id of the SVN repo.

Last edited by Dolby : 11-15-12 at 06:37 PM.
  Reply With Quote
11-16-12, 02:28 AM   #5
HonorGoG
A Fallenroot Satyr
 
HonorGoG's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2008
Posts: 27
That did it. Thanks Dolby. I'm not sure why the read/write didn't take the first time. Also, I upgraded from SVN 1.4.4 to 1.6.19 so I should be in pretty good shape for a while.

Thanks again.
  Reply With Quote

WoWInterface » Site Forums » Site help, bugs, suggestions/questions » svn: invalid authz configuration

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off