Reply
Thread Tools Display Modes
Unread 09-15-14, 06:53 PM   #1
vikingmoon
A Kobold Labourer
Join Date: Sep 2014
Posts: 1
Post carbonite

Can you pretty please with a cherry on top update carbonite as that add-on will not let me and others show the map for timeless isle on WOW. It needs to be updated for the next patch of 6.0 for it to be up to date with the next patch that is coming out. Thank you in advance.
vikingmoon is offline   Reply With Quote
Unread 09-15-14, 06:57 PM   #2
trezy
A Cliff Giant
Join Date: Jan 2006
Posts: 72
There's a version up on CurseForge: http://wow.curseforge.com/addons/carbonite/files/

It's been picked up by another author.

Last I checked it worked fine with the Timeless Isle.

It doesn't have nodes in it anymore, although it supports GatherMate nodes now I believe.

Edit: If you want to update with the Curse Client make sure you set it to Alpha. Also not sure if he's working on 6.0 support yet.
trezy is offline   Reply With Quote
Unread 09-15-14, 07:08 PM   #3
jeffy162
Premium Member
 
jeffy162's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 1,829
Ryrhal (the author) has already said, on the Carbonite forums, that he intends to update it for WoD. I believe he's in the Beta now, so he could have started on it. It sounds like there is a lot of work to do to it, so please be patient. I don't think Rythal has a lot of free time to work on it, but he's got a month and a half, so I hope he gets it done.

/EDIT: It uses GatherMate 2 node information, now. Get it HERE.

/EDIT 2: It is also available here on WoWInterface.com. Get it HERE.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?


Last edited by jeffy162 : 09-15-14 at 07:16 PM.
jeffy162 is offline   Reply With Quote
Unread 09-16-14, 04:03 PM   #4
trezy
A Cliff Giant
Join Date: Jan 2006
Posts: 72
As an aside for the GatherMate 2 nodes. The version he has up is behind the actual GatherMate, but I personally was able to change the LUA code a bit and managed to get it to work.
trezy is offline   Reply With Quote
Unread 09-16-14, 09:06 PM   #5
jeffy162
Premium Member
 
jeffy162's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: May 2009
Posts: 1,829
I think Carbonite still saves nodes that are not in the data base, so there's that yet. If it does save them, that is.
__________________
Ahhhh, the vagueries of the aging mind. Wait.... What was I saying?

jeffy162 is offline   Reply With Quote
Reply

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite: General Discussion » carbonite

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off