Thread Tools Display Modes
Unread 04-18-13, 09:03 PM   #1
Gahera
A Murloc Raider
Join Date: Apr 2013
Posts: 6
/played not working

Made a search for this subject and didn't found any mention of that issue on the board.

Now running 5.2.1 Alpha 9 revision 2.

The in game "/played" is not working. It is not displaying the information in my chat frame and it is not updating my Warehouse information.

Testing method:

-All mod deactivated = "/played" information displayed in game chat frame, Warehouse not updated (obviously)
-Only Carbonite mod activated, all modules = "/played" not displaying in chat and Warehouse not updated
-Base Carbonite mod and only warehouse module activated = "/played" not displaying in chat and Warehouse not updated
-Base Carbonite mod activated, no module = "/played" not displaying in chat and Warehouse not updated (which means bug is not related to the Warehouse module???)

Hope I have provided enough information.
Gahera is offline  
Unread 04-19-13, 09:43 AM   #2
Rythal
Featured Artist
Featured
Join Date: Aug 2012
Posts: 1,303
aye you provided enough both issues with /played not showing anything and warehouse not updating are fixed for next release now.
Rythal is offline  
 

Go BackWoWInterface » Featured Projects » Carbonite » Carbonite Archive » /played not working

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off