Quantcast
chuckg's Avatar
Files 4
Downloads 30,245
Favorites 222
My AddOns
    View Bug Report
    PlayerNames.lua
    Bug #: 3847
    File: mumble
    Date: 07-29-07 03:33 PM
    By: Leachim
    Status: Unconfirmed
    Getting the following errors on login with newest version:
    1:
    Mumble\playernames.lua:24: attempt to index field '?' (a nil value)
    Mumble\playernames.lua:29: in function <Interface\AddOns\Mumble\playernames.lua:27>
    Mumble\playernames.lua:62: in function `?'
    Mumble\playernames.lua:105: in function <Interface\AddOns\Mumble\playernames.lua:105>

    2:
    Mumble\playernames.lua:24: attempt to index field '?' (a nil value)
    Mumble\playernames.lua:29: in function <Interface\AddOns\Mumble\playernames.lua:27>
    Mumble\playernames.lua:56: in function `?'
    Mumble\playernames.lua:105: in function <Interface\AddOns\Mumble\playernames.lua:105>

    If you need more information, I will try to give them to you.

    RSS 2.0 Feed for Bug CommentsNotes Sort Options
    By: chuckg - 07-30-07 02:59 AM
    My first intuition is that you you have something going on with your friends/guild lists, that's where it would appear those errors are being generated. Do you have any addons that effect class colours, modify classes in anyway? Does it happen if you disable every mod but mumble?

    1) What class are you? Does this happen with all characters, or one specific character?
    2) Does it happen everytime you logon, or only when specific people from your guild / friends list are online?
    3) Can you try creating a new character with an empty friends list that is not a member of a guild and see if it errors?
    By: Leachim - 07-30-07 04:46 AM
    1) Error appears with every character that isn't new created, no addons loaded but mumble
    2) Appears everytime I logon
    3) With a new character, no addons loaded but mumble, the error doesn't pop up

    Have tested it with a lot of characters/classes, some of them are in a guild, some not.
    It's crazy that the error doesn't appear with new created characters.
    By: Leachim - 07-30-07 07:57 AM
    Here a picturelist of my AddOns.
    Hopefully this helps.
    http://img509.imageshack.us/my.php?image=addonsnw7.jpg
    By: chuckg - 07-30-07 12:30 PM
    Try clearing your friends list on a character that the error is appearing for, please. Then relog and see what happens. Are you using the English client, or another localized version?
    By: Leachim - 08-02-07 06:14 AM
    Sorry for the wait of delay.
    Couldn't get into the game untill today.
    I'm using the deDE (German) Client.
    Have cleared the friendlist with one of my characters, relogged and the error didn't appeared.
    By: chuckg - 08-05-07 01:43 PM
    Ok, slowly add back players from your friends list and relog. Figure out which it was that was throwing the error. Odds are it's one with a special char in the name, considering you're using the deDE client...let me know.
    By: Leachim - 08-06-07 12:30 PM
    Deavtivated all mods except mumble, logged into a character with an empty friendlist and get the errormessage with every friend I add.
    I deleted the added friend, reloged and entered another name, same error appeared.
    Have no characters with a special chars added.