Stats
Files: 12
Downloads: 652,173
Favorites: 2,793

Menu
» Home



Content

New & Updated
» Ace3


WOWInterface

 
View Bug Report
OneBag/bank Not opening
Bug #: 3806
File: OneBag3
Date: 07-11-07 12:57 AM
By: ShyneeTings
Status: Unconfirmed
Not really sure what im supposed to submit to these reports, but was directed here from a general WoW UI forum. So here's my original post:

Never been good with understanding what the error log messages reaaallly mean in bug sack, but the past few days, my OneBank mod has been malfunctioning, either blocking out open slots so i cannot put an item in it, or erroring out and only opening my regular bags up, thus barring access to my bank.

This is a copy of what the BugSack log was from it.

[2007/07/10 23:54:12-215-x1]: OneBag-2.0.36566\OneCore.lua:571: bad argument #1 to 'fmod' (number expected, got nil)
OneBag-2.0.36566\OneCore.lua:571: in function `OrganizeFrame'
OneBag-2.0.36566\OneCore.lua:706: in function `UpdateBag'
OneBank-2.0.36565\OneBank.lua:155: in function `StartOnUpdate'
OneBank-2.0.36565\OneBank.lua:217: in function `OnCustomShow'
OneBag-2.0.36566\OneCore.lua:820: in function `OnShow'
<string>:"*:OnShow":1: in function <[string "*:OnShow"]:1>
<in C code>: in function `Show'
OneBank-2.0.36565\OneBank.lua:110: in function <Interface\AddOns\OneBank\OneBank.lua:110>
<in C code>: ?
AceEvent-2.0-37328 (eePanels):324: in function `TriggerEvent'
AceEvent-2.0-37328 (eePanels):1019: in function <...e\AddOns\eePanels\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:1012>

---

Anyone shed some light on this?? I tried disabling quartz and eepanels (as i had seen them both pop up in the logs earlier) as well to see if that had anything to do with it, didnt affect it. also tried deleting all the OneBag/Bank mods and updating them; nothing.

Thanks :)