Quantcast
Files 1
Downloads 335,239
Favorites 2,017
My AddOns
View Bug Report
attempt to index field '?' (a nil value)
Bug #: 8299
File: Altoholic
Date: 03-03-15 11:32 PM
By: ZenRogue
Status: Unconfirmed
Upon every login of every alt I have in Altoholic addon, I get this error:

~~~
Date: 2015-03-03 21:53:06
ID: 1
Error occured in: Global
Count: 1
Message: ..\AddOns\DataStore\DataStore.lua line 177:
attempt to index field '?' (a nil value)
Debug:
DataStore\DataStore.lua:177:
DataStore\DataStore.lua:168
[string "safecall Dispatcher[2]"]:4:
[string "safecall Dispatcher[2]"]:4
[C]: ?
[string "safecall Dispatcher[2]"]:13: ?()
...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:90: Fire()
...\AddOns\DataStore\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:120:
...\AddOns\DataStore\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119
Locals:
None
AddOns:
Swatter, v5.0.0 (<%codename%>)
ACP, v3.4.15
Altoholic, vr155
BagBrother, v6.0.16
Bagnon, v6.0.16
BattlegroundTargets, v60100-1
BGSpy, v1.2.6
DataStore, vr53
DataStoreAchievements, vr39
DataStoreAgenda, vr21
DataStoreAuctions, v6.0.001
DataStoreCharacters, vr31
DataStoreContainers, vr49
DataStoreCrafts, vr65
DataStoreCurrencies, vr28
DataStoreGarrisons, vr9
DataStoreInventory, vr42
DataStoreMails, vr42
DataStorePets, vr37
DataStoreQuests, vr34
DataStoreReputations, vr35
DataStoreSpells, vr25
DataStoreStats, vr24
DataStoreTalents, vr50
GatherMate2, v1.33.5
GryphonsRemover, vv6.1
Masque, v6.1.0
MikScrollingBattleText, v5.7.140
OmniCC, v6.0.10
Postal, v3.5.1
Routes, vv1.5.1
SaySapped, v2014-10-15
Scrap, v12.23
ScrapCleaner, v
SexyCooldown2, v2.0
ShadowedUFSmoothBars, vv1.2
ShadowedUnitFrames, vv4.0.9
Spy, v3.2.5
BlizRuntimeLib_enUS v6.1.0.60100 <none>
(ck=3ab)
~~~

I have removed the addon using Curse client, including deleting all saved variables. But when I reinstall and log into each alt, it's not long before I start getting that error again during my login to all my alts.

I love this addon and hope you can help me figure out what to do in order for the error not to occur. Thank you! :)

RSS 2.0 Feed for Bug CommentsNotes Sort Options
By: northshadow - 03-13-15 01:21 PM
This error is not from Altoholic but caused by Datastore R53...
I've reinstalled R52 and it is gone but curse always want to reinstall Altoholic and datastore because there are not at the latest version.

Ignored both until datastore is fixed