Quantcast
 
Results: 707Comments by: Barleduq
File: We Don't Wipe - Havoc11-03-16
Re: Re: Ok, time for this happened
Posted By: Barleduq
My apologies for the delay, ... Thank you for your work on this! Quick question: this is using the version I uploaded: v1.05? Yes it is. At least, that's what ACP reports is loaded. -Barleduq
File: Altoholic11-03-16
Do you by any chance enable/disable...
Posted By: Barleduq
Do you by any chance enable/disable datastore modules regularly ? or maybe selectively for some alts and not for others ? If so, that's part of the explanation. The errors that popped-up in your reports below are caused by DataStore trying to find data for alts where there is none. In that specific case, the main datastore module...
File: We Don't Wipe - Havoc11-03-16
Ok, time for this happened
Posted By: Barleduq
My apologies for the delay, I spent the last few days dealing with my issues with another addon. a) I thought that it wasn't giving me Fel Rush when I was out of range, but I found the distance that makes that pop up. Yes, I have Hard Yards installed and enabled. b) If I'm not exactly in the correct range for Fel Rush, it gives...
File: Altoholic11-03-16
@Barleduq: Edit: yeah, I kept re...
Posted By: Barleduq
@Barleduq: Edit: yeah, I kept reading the other reports in detail, your SV files are definitely not in a clean state. You have to clean the following files in \WTF\Account\\SavedVariables : Altoholic.lua & All DataStore*.lua This must of course happen when the game is not running. This is awfully confusing, si...
File: Altoholic11-02-16
So I did a clean install, and started adding alts back.
Posted By: Barleduq
I started on my main - Shu'halo, linked with Eitrigg. I added all the lower level toons on Shu'halo, the ones not even in Draenor yet: 6 toons, no apparent problems. 2 horde, 1 not in a guild. 4 Alliance, all in the same guild. I started on my other random realms: 1 toon on Moonguard, that got created and never went anywhere, s...
File: Altoholic11-02-16
Further Odd Info
Posted By: Barleduq
As I mentioned a message or four back, I had a week or three where I would login to the game - sometimes it was the first character, sometimes a few along - where I'd have 0-1 fps. The only reliable fix would be to disable all my addons. When I then re-enabled them one at a time, I usually ended up with all of them enabled again, 30f...
File: TomTom11-02-16
Don't worry about it. For the WowP...
Posted By: Barleduq
Don't worry about it. For the WowPro addon, we explicitly include the latest HereBeDragons library so that TomTom works better. HereBeDragons and Ace are distributed as add ons specifically so that add ons that have not yet been updated can benefit from updates. It does occasionally break things, but it turns out better way mo...
File: TomTom11-02-16
Appears to be https://github.com/Ne...
Posted By: Barleduq
Appears to be https://github.com/Nevcairiel/HereBeDragons Ok, my other question is... Someone on another thread where I posted this commented that there was a new version and I could install it. I haven't seen any answer, however, as to what happens when I have explicitly installed a different version of a library than what ot...
File: Altoholic11-01-16
Ok, I'm clearly doing something completely wrong.
Posted By: Barleduq
I have version 7.1.001. I spent yesterday going through most of my alts and populating the addon. I open up Altoholic to populate on a new toon today, and it shows all the toons I have on these linked realms (haven't gone to other realms yet), but ALL Of them have 'unknown' under Bags and Bank, on the bag usage view which showed up...
File: LightHeaded11-01-16
Re: Re: Thank you!
Posted By: Barleduq
Thank you for the new parse of the database! I'll happily type in a quest name! I haven't had to type /lh show in a while - using Classic Quest Log, and having typed /lh show once, it pops up just fine. It's not attached, but I can move it. How did you manage that? I tried fresh installs of both (ie; deleting any related f...
File: Postal11-01-16
Have you checked out WoWAce? I see...
Posted By: Barleduq
Have you checked out WoWAce? I see it's not updated to the current patch of wow but it is the most recent Postal version 3.5.8 I use WoWAce for a lot of my addons. I was hoping for an update also :( 3.5.8 is what I have. The error you were replying to was fixed by 3.5.8. :D Now I just want to figure out how to get rid of that...
File: Altoholic11-01-16
Re: Re: error on opening.
Posted By: Barleduq
Judging by the exception backtrace, you would have received the same error if opened the frame by any other means. I included the info because in my limited experience, giving the entire set of actions that led up to a bug is often useful in debugging. *shrug* I don't know what's significant or not significant, so I err on the sid...
File: SpeedyGonzales11-01-16
Updated. Pitch stuff removed due to...
Posted By: Barleduq
Updated. Pitch stuff removed due to Blizzard removing this capability. *sigh* Of *course* blizz removes the capability that I was relying on. Thanks for the update! -Barleduq
File: Altoholic10-30-16
error on opening.
Posted By: Barleduq
I clicked on the altoholic button that gets pulled into Norganna's Slidebar that's distributed by the Auctioneer Suite package, and got this error immediately. Date: 2016-10-30 17:04:48 ID: 6 Error occured in: Global Count: 1 Message: ...nterface\AddOns\Altoholic_Summary\AccountSummary.lua line 1533: bad argument #3 to 'f...
File: TomTom10-30-16
Here be dragons?
Posted By: Barleduq
I'm getting an error from Swatter where the path of the file is truncated, giving me only the last two letters of the addon's name. These are 'om', and this is the only addon I am using that ends in 'om'. Here is the error, hope it's useful. If it's not actually for this addon, can someone tell me where to report it? Thank you, C...
File: LightHeaded10-30-16
Thank you!
Posted By: Barleduq
Thank you for the new parse of the database! I'll happily type in a quest name! I haven't had to type /lh show in a while - using Classic Quest Log, and having typed /lh show once, it pops up just fine. It's not attached, but I can move it. I want to thank you, Cladhaire, again, for continuing to work on these addons despite...
File: We Don't Wipe - Havoc10-29-16
Throw glave still in first 'box' while on cooldown
Posted By: Barleduq
I pulled out my DH to test this today. Whenever it puts Throw Glaive as the next thing to cast, the icon stays in that box even tho I can't cast it again. If I ignore that, and cast the next spell in the list (usually Demon's Bite), the icons pick up and carry forward, until Throw Glaive shows up again, and then it gets stuck again....
File: Altoholic10-29-16
Next...
Posted By: Barleduq
I think I might start including screenshots. Next toon, another bank alt, still no currency I believe, tho I can't tell what. This time, it's only showing 1 of the 3 other-realm toons I mentioned before, and this error popped up when I first opened it to populate it from this toon. I'm deleting my list of addons. Date: 2016-10-29...
File: Altoholic10-29-16
Starting to poke around
Posted By: Barleduq
Sorry for the delay Second toon I logged in - it seems to be collecting data - but when I clicked the 'currency' option on the sumary page, I got this message. Mind you, it's quite possible this character *has* no currency, it's one of my bank alts. Interestingly enough, the three toons that are showing on the linked realm ar...
File: Altoholic10-26-16
Re: Re: Not working at all
Posted By: Barleduq
In recent weeks, I've had problems when I login - sometimes I have a decent frame rate, sometimes I have a framerate of 1. Disabling all my addons gives me the decent framerate. Enabling a few at a time, in order to see which is the problem.... has me with all of them re-enabled and a decent framerate. But my real problem, and wh...
File: Archy - Archaeology Assistant10-25-16
Unable to turn off Archy via the minimap button
Posted By: Barleduq
I have Archy showing the minimap button. When I logged in today after 7.1 patch, I have the various buttons on my screen - the green dot for distance, the Survey icon that spins for cooldown, the crate, and the one next to it that I don't recognize the icon. The digsite and item pieces panes are NOT visible. Hovering the mouse over t...
File: Altoholic10-24-16
Not working at all
Posted By: Barleduq
In recent weeks, I've had problems when I login - sometimes I have a decent frame rate, sometimes I have a framerate of 1. Disabling all my addons gives me the decent framerate. Enabling a few at a time, in order to see which is the problem.... has me with all of them re-enabled and a decent framerate. But my real problem, and wh...
File: Swindler Preventer10-13-16
ANd it only actually stopped workin...
Posted By: Barleduq
ANd it only actually stopped working with Legion. So well written; I've mentioned it on the forum boards here, but no one picked it up. (At least, I *think* I did...) If you can find my comment, perhaps adding a voice? And I've found some things that could use it, from the new dalaran - some cosmetic things that are being hiked...
File: TrainAll09-29-16
Re: Re: ToC Bump Request?
Posted By: Barleduq
Thank you! :banana::banana::banana: -Barleduq
File: Compass09-21-16
Re: Re: Legion?
Posted By: Barleduq
I don't suppose you could bump this for Legion? It seems to be working fine; I'm just trying to minimize my need for the 'load out of date addons' checkbox.Just put it up. Thank you!!!!!