WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Carbonite Archive (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=158)
-   -   Waypoints (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=30629)

Koviko 02-12-10 01:31 PM

Waypoints
 
The "Emulate TomTom" option made me believe that I could manually create waypoints using TomTom's "/way <zone> <x-coord> <y-coord>" command. However, the /way slash-command doesn't work at all.

How do I manually create a waypoint in Carbonite (by manually, I mean without having to find the coordinates on the map and then click)?

carboniteaddon 02-12-10 08:17 PM

The emulation makes it appear to other addons that TomTom is present, so they can set waypoints.

Carb has its own set of console commands.

Type this for help /carb

You want:
/carb goto x y
/carb goto zone x y

Koviko 02-13-10 07:44 AM

Ahh, okay then. Thank you very much.

Chmee 02-13-10 11:25 AM

One thing I've noticed: Carb's TomTom emulation works quite well with TourGuide. But in its toc, TourGuide Recorder lists TomTom as a required dependency. Since TomTom isn't actually in my addons folder, TGR doesn't work at all. :( I've not tried commenting that line out in the toc, so I don't know if there's a deeper problem, other than just the dependency.

carboniteaddon 02-18-10 12:36 AM

Quote:

Originally Posted by Chmee (Post 178434)
One thing I've noticed: Carb's TomTom emulation works quite well with TourGuide. But in its toc, TourGuide Recorder lists TomTom as a required dependency. Since TomTom isn't actually in my addons folder, TGR doesn't work at all. :( I've not tried commenting that line out in the toc, so I don't know if there's a deeper problem, other than just the dependency.

I can't make ours look like the TomTom addon is there as a dependency unless we made an actual TomTom folder with a toc file, which I'm not going to do. Removing the dependency could work.

Chmee 02-18-10 11:13 AM

Quote:

Originally Posted by carboniteaddon (Post 178982)
I can't make ours look like the TomTom addon is there as a dependency unless we made an actual TomTom folder with a toc file, which I'm not going to do. Removing the dependency could work.

Yeah, I didn't expect you to do that.:) I'll try removing the dependency at some point and see what happens.


All times are GMT -6. The time now is 07:07 PM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI