WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   nUI: Customizing Layouts (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=95)
-   -   Recount (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=46708)

Unira 06-22-13 07:04 AM

Recount
 
First off, sorry if this is there already, but I cant find it. :(

I added the VuhDo addon to clean up my screen even more! BUT i would love to see my recount at the same time. Is there a way to pull recount off the bottom stats.. I could lose the whole thing as it shares with Omen and if i have agro healing.. well.. tank is dead!

Thanks! :banana:

Seer 06-22-13 07:31 AM

There's a recount file in Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels

You could try renaming it or deleting it and see if that doesnt break nUI (wouldnt be suprised if it did).

If that doesnt work you could try and see if you can set anything in that file that stops nUI from controlling it.

Else I'm sure Scott or X come around and slap me for suggesting to remove it and then explain in full detail how to do what you want.

Seer 06-22-13 07:31 AM

double post thingie

Xrystal 06-22-13 08:14 AM

if you take a look at my DecursiveRecount plugin you will see in the ADDON_LOADED section of the event function that I have added a section that turns off the built in Recount plugin. Hopefully the Vuhdo plugin has a similar block of code that you can locate the appropriate place to add this block of code to.

Code:

                -- Disable the built in Recount plugin       
                if ( nUI_InfoPanels[nUI_INFOPANEL_RECOUNT] ) then
                        nUI_InfoPanels[nUI_INFOPANEL_RECOUNT].enabled = false;
                end


Unira 06-22-13 08:48 AM

Quote:

Originally Posted by Seer (Post 280155)
There's a recount file in Interface\AddOns\nUI\Layouts\Default\InfoPanels

You could try renaming it or deleting it and see if that doesnt break nUI (wouldnt be suprised if it did).

So I tried that and when I click the stats button to go to Vuhdo, the recount hides even from its new spot. LOL:eek:

Xrystal 06-22-13 09:06 AM

Hmm, if you have recount installed, it should show unless its been toggled off ( either by the recount plugin or by recount itself ). try toggling it back on and see if it shows. It's possible its hidden behind the vuhdo screen so if recount has a reposition option you might want to use it as well to make sure it resets to the center of the screen.

Unira 06-22-13 09:19 AM

I am not sure which is blocking it and I am not into the programming side (though i should get my son since he tinkers with it!)

But, I removed the recount part, and it allowed me to move it. just wont show at the same time as the Vuhdo though.

I think it has something to do with the what shows in that bottom corner.. If its selected to show.. then it will it not.. they hide them all.

Xrystal 06-22-13 10:35 AM

Hmm, okay, can you post a screenshot of what you are seeing and when you are not seeing it.

Unira 06-22-13 12:11 PM

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Xrystal (Post 280165)
Hmm, okay, can you post a screenshot of what you are seeing and when you are not seeing it.

as requested

Xrystal 06-22-13 01:35 PM

Aha... I think I know what you can do to fix it .. simply add the following block of code in the same place as the code I suggested to add before

Code:

               
-- Disable the built in Recount plugin       
if ( nUI_InfoPanels[nUI_INFOPANEL_OMEN3RECOUNT] ) then
        nUI_InfoPanels[nUI_INFOPANEL_OMEN3RECOUNT].enabled = false;
end

This will disable the dualstats plugin addon and make omen a standalone infopanel as that is a built in plugin and with the code I added before disable the recount built in plugin.

Unira 06-22-13 03:28 PM

Which file gets edited? Sorry I am not sure

Xrystal 06-22-13 03:31 PM

1 Attachment(s)
Sorry, didn't see that you tried Seer's suggestion. Let me see if I can rig up something for you to test.


Okay, give the attached vuhdo file a go. Simply copy it into the vuhdo infopanel addons folder to replace the one that's there. It should * touch wood * just turn off the dual stats plugin and built in recount plugin. This then *should* make it so that it would use recount in its original solo addon state.

Unira 06-22-13 03:38 PM

Quote:

Originally Posted by Xrystal (Post 280187)
Sorry, didn't see that you tried Seer's suggestion. Let me see if I can rig up something for you to test.

If you tell what file i was suppose to edit that you listed, i can do that.. but I didnt see a file name /location

Xrystal 06-22-13 03:41 PM

Quote:

Originally Posted by Unira (Post 280188)
If you tell what file i was suppose to edit that you listed, i can do that.. but I didnt see a file name /location

I thought you had already tried my initial suggestion and thus knew what file I was talking about. My apologies for not reading properly :D

Unira 06-22-13 03:53 PM

Quote:

Originally Posted by Xrystal (Post 280187)
Okay, give the attached vuhdo file a go. Simply copy it into the vuhdo infopanel addons folder to replace the one that's there. It should * touch wood * just turn off the dual stats plugin and built in recount plugin. This then *should* make it so that it would use recount in its original solo addon state.

The Knock worked! Thank you soo much! you guys are awesome! :D:banana:


All times are GMT -6. The time now is 05:20 PM.

vBulletin © 2019, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2019 MMOUI