WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Lua/XML Help (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=16)
-   -   Reputation.lua file is not being loaded (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=58935)

myrroddin 09-22-21 01:44 AM

Reputation.lua file is not being loaded
 
1 Attachment(s)
I was updating ElvUI_PCDB and I've run into a strange issue. Core.lua is throwing a nil error for a function in Reputation.lua, which means the function isn't being called, so I added an error debug near the top. The error didn't fire.

Which means the file itself isn't loading. I've created it again, in case of corruption, and that wasn't the issue. I have checked the ToC and the file is listed. I honestly cannot figure out why the game isn't loading the file.

Of course, to really test, someone needs ElvUI, and they people on their Discord have greatly helped, but this is beyond them. It's a game issue.

Why is this Lua file not loading? I have tried both with C_Timer.After and without, like the commented out other lines in Core.lua. EX:
Code:

--EPDBC:HookXPBar()
C_Timer.After(0.5, EPDBC.HookRepBar)
C_Timer.After(0.5, EPDBC.HookHonorBar)
[email protected]@
--EPDBC:HookAzeriteBar()
[email protected]@

Honor.lua and its function both work. I honestly do not understand why this file isn't loading.
Lua Code:
  1. 3x ElvUI_PDBC\Core.lua:110: Usage: C_Timer.After(seconds, func)
  2. [string "=[C]"]: in function `After'
  3. [string "@ElvUI_PDBC\Core.lua"]:110: in function `StartUp'
  4. [string "@ElvUI_PDBC\Core.lua"]:39: in function <ElvUI_PDBC\Core.lua:36>
  5. [string "=[C]"]: ?
  6. [string "@ElvUI\Core\Core.lua"]:1753: in function `CallLoadFunc'
  7. [string "@ElvUI\Core\Core.lua"]:1768: in function `CallLoadedModule'
  8. [string "@ElvUI\Core\Core.lua"]:1794: in function `InitializeModules'
  9. [string "@ElvUI\Core\Core.lua"]:1898: in function <ElvUI\Core\Core.lua:1866>
  10. [string "=[C]"]: in function `Initialize'
  11. [string "@ElvUI\init.lua"]:163: in function <ElvUI\init.lua:162>
  12. [string "=[C]"]: ?
  13. [string "@Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-13.lua"]:70: in function <Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:65>
  14. [string "@Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-13.lua"]:527: in function `EnableAddon'
  15. [string "@Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-13.lua"]:630: in function <Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:615>

myrroddin 09-22-21 03:36 AM

I tested with the function HookXPBar, and it has the same error. Why are these files not loading? :confused:

Fizzlemizz 09-22-21 09:49 AM

Your .toc, as presented, has the Reputation.lua file effectively commented out with the # so it doesn't load making EPDBC.HookRepBar nil.

myrroddin 09-22-21 04:23 PM

Quote:

Originally Posted by Fizzlemizz (Post 339881)
Your .toc, as presented, has the Reputation.lua file effectively commented out with the # so it doesn't load making EPDBC.HookRepBar nil.

OMG, thank you. I was looking at my dev ToC file, which is not commented out. I feel sooooo dumb. I never looked at the test folder in my AddOns directory. Grrrr I must be taking the Stupid Pills again!


All times are GMT -6. The time now is 09:16 PM.

vBulletin © 2021, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2021 MMOUI