WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Carbonite: Maps (Main AddOn) (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=119)
-   -   I got my 'arrow' issue solved (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=54653)

Kreelor 10-15-16 07:32 PM

I got my 'arrow' issue solved
 
1 Attachment(s)
For months, I couldn't get carbonite's 'direction arrow' to work for me. It was displaying only the arrow and no other text associated with it (distance, etc.) Plus, I couldn't even relocate it (move it) on the display. It was stuck. None of carbonite's options for that item had any effect. I uninstalled and reinstalled carbonite about 10 times! No effect. Ha ha.

Well, I finally figured out to to get it working properly. I'm happy that carbonite is working (for most things). Thank you Rythal and all the other contributors for the tons of work you've all done! Carbonite lives! :D

Svegan 10-16-16 07:21 PM

Thank you for the kind words. Let us know if you do run into any issues.

sporta 02-02-17 11:00 PM

Quote:

Originally Posted by Kreelor (Post 319925)
For months, I couldn't get carbonite's 'direction arrow' to work for me. It was displaying only the arrow and no other text associated with it (distance, etc.) Plus, I couldn't even relocate it (move it) on the display. It was stuck. None of carbonite's options for that item had any effect. I uninstalled and reinstalled carbonite about 10 times! No effect. Ha ha.

Well, I finally figured out to to get it working properly. I'm happy that carbonite is working (for most things). Thank you Rythal and all the other contributors for the tons of work you've all done! Carbonite lives! :D

What was your solution? I am having similar issues on my wife's PC...mine works great (90% of the time) and if it gets buggy all I have to do is log out and back in...however on her PC I have updated to latests versions numerous times and still not working right...All I get is the arrow and I had to move it down by the x,y adjustments in the option menu...now if I log her into my PC all works fine...and I have tried copying my addon folder to her PC and it is still not right...any suggestions? and thanks again for all the hard work that goes into keeping this awesome addon going :D :banana:


All times are GMT -6. The time now is 07:19 PM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI