WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Carbonite Archive (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=158)
-   -   carbonite flight paths (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=50667)

rickyryan03 12-04-14 04:31 PM

carbonite flight paths
 
i downloaded carbonite 6.03. ever since i did i cant click my flight paths. i can go turn it off then fly then turn back on. if anyone has a solution for this let me know. i had found someone on here with same problem i tried finding the post again to see if there was a fix posted but cannot find it. maybe post was deleted. thank you for your time

JimJoBlue 12-05-14 05:01 AM

I'm not having this problem, so I'm thinking it is another addon interfering with carb/flight paths..

Try disabling ALL other addons, leaving Carb activated, and try to take the flight path.. This will show you that it's not Carb doing it..

Once you have confirmed they work, re-enable your other addons one by one to see which one is causing the problem..

ircdirk 12-05-14 08:55 AM

Quote:

Originally Posted by rickyryan03 (Post 301767)
i downloaded carbonite 6.03. ever since i did i cant click my flight paths. i can go turn it off then fly then turn back on. if anyone has a solution for this let me know. i had found someone on here with same problem i tried finding the post again to see if there was a fix posted but cannot find it. maybe post was deleted. thank you for your time

No problem here too.

rickyryan03 12-06-14 03:07 AM

turned off all but carbonite. still wont let me use flight paths. if i turn off carbonite then i can.

JimJoBlue 12-06-14 06:20 AM

Quote:

Originally Posted by rickyryan03 (Post 301860)
turned off all but carbonite. still wont let me use flight paths. if i turn off carbonite then i can.

OK, are you getting an error?

To easily see and capture the errors, get a pair of addons called !buggrabber and bugsack. When you get an error, you should hear the Worms soundfile "fatality" and the icon will go red.. Click the icon and a window will appear and the error report will show. Click anywhere in that box and press Ctrl+a (to select all), then Ctrl+c (to copy) then you can post the information here by pressing Ctrl+v (to paste)

We need the error you get after you try to take a flightpath.

rickyryan03 12-10-14 09:52 PM

just tried again nothing. downloaded the 2 bug files and now its working.


All times are GMT -6. The time now is 11:39 PM.

vBulletin © 2021, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2021 MMOUI