WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Site help, bugs, suggestions/questions (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Wowinterface.com as custom search engine (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=58304)

JahirahDK 10-16-20 03:41 PM

Wowinterface.com as custom search engine
 
Hi,

I've been trying to figure out if it's possible to add Wowinterface.com to my browsers list of customized search engines further enabling me to bring that feature into the browsers context menu.
Maybe your site was constructed as to prevent such external request, maybe not. I'm generally clueless when it comes dynamic web structures so I decided to ask at the source.

I've tried adding the "%s" query in different ways haven't had much luck.
  • /?s=%s
  • /?q=%s
  • /search?q=%s
  • /search.php?search=%s
  • /?search-query=%s

Regards
Jahirah

Dolby 10-16-20 03:46 PM

1 Attachment(s)
It's been awhile since I used it but it should work...

We include this in our header
Code:

<link rel="search" type="application/opensearchdescription+xml" href="/wowisearch.xml" title="WoWInterface" />
It links to:

https://www.wowinterface.com/wowisearch.xml

I know in firefox when you visit our site it should come up with this option when visiting..

JahirahDK 10-17-20 05:54 PM

Thanks so much for getting back to me on this; it's very much appreciated!
In the light of your reply, I now realize that I should probably have made more of an effort to elaborate on what I was looking for and how I intended on using it.

I use Google Chrome and I thoroughly enjoy spending time personalizing my browser through the use of extensions. One of my favorites is an extension called "Custom Right-Click Menu" available at the Chrome store.
The purpose is very straight forwards and allows you to add a custom context menu point with your chosen links, menus, scripts etc.

With the recent release of Shadowlands many of my existing addons became incompatible, and searching for updated versions (...as I have A LOT of them...) tend to be time consuming. As such I thought I'd add an AddOn search entry to my context menu.
I decided to add Curseforge and Wowinterface for starters. Curseforge went smoothly but Wowinterface turned out to be less cooperative.

Curseforge example
Quote:

Direct search URL: https://www.curseforge.com/wow/addons/search?search=test
Replace the test query with %s
The key seems to be in having the correct "search URL"; most often found by looking at the webadresse... Whether I'm dumb, or the dynamic site structure is masking it I don't know.

These are the (unsuccessful) adaptations I've tried so far..
Quote:

https://www.wowinterface.com/downloads/ - %s
https://www.wowinterface.com/downloads/ - =%s
https://www.wowinterface.com/downloads/ - ?s=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/ - ?search=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/ - search?q=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/ - search.php?search=%s

https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - %s
https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - =%s
https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - ?s=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - ?search=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - search?q=%s
https://www.wowinterface.com/downloads/search.php - search.php?search=%s
I hope this helps to better illustrate my question. I am clueless beyond HTML and CSS so I often end up trying to use a "visual example" approach to explaining myself.
Any help would be very much appreciated!

Dolby 10-17-20 06:07 PM

It would be

Code:

http://www.wowinterface.com/downloads/search.php?search=%s
Which is what you listed. It should work because https://www.wowinterface.com/downloa...?search=tomtom brings up tomtom addons for me

JahirahDK 10-18-20 05:35 AM

Indeed it does... doh! Guess I got some wires crossed somewhere along the way :)
Thanks again for taking the time to help :)


All times are GMT -6. The time now is 03:34 AM.

vBulletin © 2021, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI