WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   RealUI (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=163)
-   -   New Patch; New Errors (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=57247)

Hakamaori 06-30-19 08:20 PM

New Patch; New Errors
 
Just go tthis gem while trying to lock in azarite traits on a new piece of AZ gear.
Code:

x20  FrameXML\StaticPopup.lua:5175: Action[SetPoint] failed because[SetPoint would result in anchor family connection]: attempted from: StaticPopup1:SetPoint.
Stack: [C] in function 'SetPoint'
FrameXML\StaticPopup.lua:5175: in function 'StaticPopup_SetUpAnchor'
FrameXML\StaticPopup.lua:5165: in function <FrameXML\StaticPopup.lua:5163>
[C] in function 'StaticPopup_SetUpPosition'
FrameXML\StaticPopup.lua:4798: in function <FrameXML\StaticPopup.lua:4391>
[C] in function 'StaticPopup_Show'
...lizzard_AzeriteUI\AzeriteEmpoweredItemPowerMixin.lua:611: in function <...lizzard_AzeriteUI\AzeriteEmpoweredItemPowerMixin.lua:548>
Time: 2019/06/30 21:18:22 Index: 1/1
RealUI Version: 2.0.12
Locals:
(*temporary) = StaticPopup1 {
    0 = <userdata>
    hideOnEscape = 1
    SubText = <unnamed> {}
    ItemFrame = StaticPopup1ItemFrame {}
    Border = <unnamed> {}
    button3 = StaticPopup1Button3 {}
    numButtons = 2
    extraFrame = StaticPopup1ExtraFrame {}
    data = <table> {}
    button4 = StaticPopup1Button4 {}
    maxWidthSoFar = 0
    button2 = StaticPopup1Button2 {}
    moneyFrame = StaticPopup1MoneyFrame {}
    button1 = StaticPopup1Button1 {}
    exclusive = 1
    text = StaticPopup1Text {}
    CoverFrame = <unnamed> {}
    editBox = StaticPopup1EditBox {}
    timeleft = 0
    icon = StaticPopup1AlertIcon {}
    extraButton = StaticPopup1ExtraButton {}
    Separator = <unnamed> {}
    moneyInputFrame = StaticPopup1MoneyInputFrame {}
    maxHeightSoFar = 0
    itemFrame = StaticPopup1ItemFrame {}
    which = "CONFIRM_AZERITE_EMPOWERED_SELECT_POWER"
}
(*temporary) = "TOP"
(*temporary) = UIParent {
    0 = <userdata>
    firstTimeLoaded = 1
    variablesLoaded = true
}
(*temporary) = "TOP"
(*temporary) = 0
(*temporary) = -135


r8response 06-30-19 10:26 PM

Update to the latest version 2.0.0.13

DarthKraze 07-02-19 02:56 AM

Anyone have a fix for this?

x3 ...face\nibRealUI\HuD\UnitFrames\Groups\Boss-Boss.lua:260: attempt to index local 'f' (a nil value)
Stack: ...face\nibRealUI\HuD\UnitFrames\Groups\Boss-Boss.lua:260: in function 'BossConfig'
nibRealUI_Config\Config.lua:76: in function 'HuDTestMode'
nibRealUI_Config\Config.lua:203: in function <nibRealUI_Config\Config.lua:191>
nibRealUI_Config\Config.lua:254: in function <nibRealUI_Config\Config.lua:251>
Time: 2019/07/02 01:47:33 Index: 1/1
RealUI Version: 2.0.13
Locals:
self = <table> {
InitCurrencyDB = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:266
SetModuleEnabled = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:651
DoesAddonMove = <function> defined @nibRealUI\Core\AddonControl.lua:292
modules = <table> {}
CancelTimer = <function> defined @nibRealUI\Libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:147
GetModuleEnabled = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:647
defaultModulePrototype = <table> {}
ColorShift = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:502
SetDefaultModulePrototype = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:409
GetSafeVals = <function> defined @nibRealUI\Util.lua:30
IsEnabled = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:451
ScheduleTimer = <function> defined @nibRealUI\Libs\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:94
CPU_Profiling_Toggle = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:338
AbbreviateName = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:360
LoadConfig = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:356
media = <table> {}
ChatCommand_Config = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:349
UnregisterMessage = <function> defined @RealUI_Bugs\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:153
OtherFaction = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:401
GetDebug = <function> defined @RealUI_Bugs\RealUI_Bugs.lua:39
db = <table> {}
SetPowerMode = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:184
SetEnabledState = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:424
RegisterModdedFrame = <function> defined @RealUI_Skins\RealUI_Skins.lua:77
UpdateLayout = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:220
OnEnable = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:565
FindSpellID = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:39
GetILVLColor = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:425
InstallProcedure = <function> defined @nibRealUI\Core\Settings.lua:374
OnInitialize = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:397
UnregisterAllEvents = <function> defined @RealUI_Bugs\Libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:174
HideTutorial = <function> defined @nibRealUI\Core\Tutorial.lua:338
RegisterLockdownUpdate = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:256
Notification = <function> defined @nibRealUI\Core\Notifications.lua:133
recheckFonts = <table> {}
ValidateOffset = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:413
GetAddOnSkins = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:628
GetName = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:279
GetOptions = <function> defined @nibRealUI\Util.lua:99
ReversePowers = <table> {}
CreateTextButton = <function> defined @nibRealUI\Core\Fun.lua:256
name = "nibRealUI"
hudSizeOffsets = <table> {}
Disable = <function> defined @Masque\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:314
charInfo = <table> {}
Print = <function> defined @Bartender4\libs\AceConsole-3.0\AceConsole-3.0.lua:54
locale = "enUS"
ToggleGridTestMode = <function> defined @nibRealUI\Core.lua:143
globals = <table> {}
Round = <function> defined @nibRealUI\Util.lua:26
LoadAddonData = <function> defined @nibRealUI\Core\AddonData\AddonData.lua:11
Debug = <function> defined @RealUI_Bugs\RealUI_Bugs.lua:20
defaultPositions = <table> {}
GetAddOnDB = <function> defined @nibRealUI\Util.lua:14
GetInterfaceSize = <function> defined @RealUI_Skins\RealUI_Skins.lua:82
ShowTutorial_Stage1 = <function> defined @Interface

FoxSin 07-03-19 01:21 PM

same problem after patch
 
x1 FrameXML\StaticPopup.lua:5175: Action[SetPoint] failed because[SetPoint would result in anchor family connection]: attempted from: StaticPopup1:SetPoint.
Stack: [C] in function 'SetPoint'
FrameXML\StaticPopup.lua:5175: in function 'StaticPopup_SetUpAnchor'
FrameXML\StaticPopup.lua:5165: in function <FrameXML\StaticPopup.lua:5163>
[C] in function 'StaticPopup_SetUpPosition'
FrameXML\StaticPopup.lua:4798: in function <FrameXML\StaticPopup.lua:4391>
[C] in function 'StaticPopup_Show'
...ns\Blizzard_ItemUpgradeUI\Blizzard_ItemUpgradeUI.lua:161: in function <...ns\Blizzard_ItemUpgradeUI\Blizzard_ItemUpgradeUI.lua:154>
Time: 2019/07/03 21:20:57 Index: 2/2
RealUI Version: 2.0.13
Locals:
(*temporary) = StaticPopup1 {
0 = <userdata>
hideOnEscape = 1
CoverFrame = <unnamed> {}
itemFrame = StaticPopup1ItemFrame {}
data = <table> {}
button3 = StaticPopup1Button3 {}
extraFrame = StaticPopup1ExtraFrame {}
icon = StaticPopup1AlertIcon {}
maxWidthSoFar = 0
button2 = StaticPopup1Button2 {}
SubText = <unnamed> {}
moneyFrame = StaticPopup1MoneyFrame {}
moneyInputFrame = StaticPopup1MoneyInputFrame {}
ItemFrame = StaticPopup1ItemFrame {}
text = StaticPopup1Text {}
Border = <unnamed> {}
editBox = StaticPopup1EditBox {}
timeleft = 0
numButtons = 2
extraButton = StaticPopup1ExtraButton {}
Separator = <unnamed> {}
button4 = StaticPopup1Button4 {}
maxHeightSoFar = 0
button1 = StaticPopup1Button1 {}
which = "CONFIRM_UPGRADE_ITEM"
}
(*temporary) = "TOP"
(*temporary) = UIParent {
0 = <userdata>
shakeTicker = <table> {}
firstTimeLoaded = 1
variablesLoaded = true
}
(*temporary) = "TOP"
(*temporary) = 0
(*temporary) = -135

Hakamaori 07-04-19 10:53 PM

Quote:

Originally Posted by r8response (Post 332690)
Update to the latest version 2.0.0.13

I have updated to version 2.0.0.13 ...

Gethe 07-06-19 07:00 PM

For those that are still getting this after 2.0.13, do you use MoveAnything? or any other addon that might mess with the StaticPopup frames?

Hakamaori 07-06-19 10:29 PM

I just use whatever RealUI has to move various windows around.

FoxSin 07-08-19 09:41 AM

I have disabled Move Anything and only use TalkingHeadFrame Settings for the Talking Frame
But the Issue applies also, when I disable TalkingHeadFrame Settings


All times are GMT -6. The time now is 04:40 AM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2020 MMOUI