WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   RealUI (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=163)
-   -   [Bug] Infobar Cycle Display broken (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=56381)

Mythirion 07-18-18 05:20 PM

[Bug] Infobar Cycle Display broken
 
Hi,

I was messing around with the infobar and I alt-clicked the "cycle display" button on it, so now I can only view my honor percentage but not my actual xp percentage, so I don't know when I'm close to leveling up or anything. I then tried alt-clicking again to change it but it doesn't do anything.

Would someone be able to tell me how to change it back to default? I've tried reinitialising RealUI using /run RealUI.db.char = nil and whilst it did reinitialise, it didn't change the infobar back to default. I don't mind editing lua to do it.

Thanks,
Myth

Mythirion 07-18-18 06:49 PM

Managed to fix it by clearing SavedVariables; however it is still a bug :D

DracoRyx 07-19-18 02:12 AM

Quote:

Originally Posted by Mythirion (Post 328718)
Hi,

I was messing around with the infobar and I alt-clicked the "cycle display" button on it, so now I can only view my honor percentage but not my actual xp percentage, so I don't know when I'm close to leveling up or anything. I then tried alt-clicking again to change it but it doesn't do anything.

Would someone be able to tell me how to change it back to default? I've tried reinitialising RealUI using /run RealUI.db.char = nil and whilst it did reinitialise, it didn't change the infobar back to default. I don't mind editing lua to do it.

Thanks,
Myth

Can confirm this is the case for myself as well. I see experience, as well as two honor bars, if I cycle to the second honor bar then experience disappears as an option entirely. But tracking a reputation continues to work.

Gethe 07-19-18 10:39 AM

This is fixed in 2.0.1

DarthKraze 07-25-18 07:23 PM

I have a weird problem on my main server but not on alts on random other servers. That window that comes up when you mouse over your currency infobar is blank, like none of the other character data shows up. I'm sure I can copy/paste something from the other servers but I don't know what exactly.

matrik 08-05-18 12:38 PM

Quote:

Originally Posted by DarthKraze (Post 328991)
I have a weird problem on my main server but not on alts on random other servers. That window that comes up when you mouse over your currency infobar is blank, like none of the other character data shows up. I'm sure I can copy/paste something from the other servers but I don't know what exactly.

I'm having this exact same issue. Any help would be appreciated!


All times are GMT -6. The time now is 01:01 PM.

vBulletin © 2018, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2017 MMOUI