WoWInterface

WoWInterface (https://www.wowinterface.com/forums/index.php)
-   Carbonite: Maps (Main AddOn) (https://www.wowinterface.com/forums/forumdisplay.php?f=119)
-   -   Gathering Route crashes the game (https://www.wowinterface.com/forums/showthread.php?t=53088)

Kreelor 01-25-16 10:31 AM

Gathering Route crashes the game
 
Hi,

Bug or Incompatibility with GatherMate2 Carbonite Edition?

-- Clicking on "Set route to current location" (or, whatever that's called?) causes the game to stop responding. It hangs up and I have to <Ctrl/Alt/Del> to get out of the game.

- The ONLY addon running is Carbonite-Maps and Warehouse.
- I was trying to set the route to gather mining nodes but, the message "Game has stopped responding..." error happens. I tried 3 times.
- The ONLY node types I had selected was Ghost Iron Ore and its associated type. All others were deselected.
- GatherMate2 Carbonite Edition is installed. I used its option to update/load the Mining nodes.
- The location where I was hunting the Ghost Iron Ore nodes was in Pandaria (near Sunsong Ranch).

I do have WoD installed and am using the current DEV version of Carbonite.

Svegan 01-31-16 01:55 PM

rythal has brought live up to date, and it is the active one as of now. dev is several months behind. try master and see if that helps. I personally have not had issues, with locking up on making any sort of routes, be it gathering, gotos, or questing.

Kreelor 02-02-16 09:55 AM

Quote:

Originally Posted by Svegan (Post 312801)
rythal has brought live up to date, and it is the active one as of now. dev is several months behind. try master and see if that helps. I personally have not had issues, with locking up on making any sort of routes, be it gathering, gotos, or questing.

Thank you, Svegan, for your reply and your suggestion. I would have dumped the DEV version and installed the Master version sooner but, I didn't see any information at all about this issue on the forum. I was going by what others have told me (in the distant past) that the DEV version was more up-to-date so, it's what I've been using for a long time.

Your reply really helped. The Route function works now. However, it takes nearly a full minute to complete the route. Maybe that's because it's connecting 1 million different kinds of nodes? For Mining, it's too troublesome to uncheck all the boxes manually since it doesn't work like the Herbalism screen.

Thank you very much! :)

Rythal 02-02-16 02:38 PM

Quote:

Originally Posted by Kreelor (Post 312842)
Maybe that's because it's connecting 1 million different kinds of nodes? For Mining, it's too troublesome to uncheck all the boxes manually since it doesn't work like the Herbalism screen.

The enable/disable all button was added awhile ago for everything not just herbs :)


All times are GMT -6. The time now is 09:24 PM.

vBulletin © 2020, Jelsoft Enterprises Ltd
© 2004 - 2019 MMOUI