Quantcast
WoWInterface - Search Results
Showing results 1 to 6 of 6
Search took 0.00 seconds.
Search: Posts Made By: nemvokrobot
Forum: Lua/XML Help 04-16-21, 09:32 AM
Replies: 8
Views: 919
Posted By nemvokrobot
Anyway I did a workaround by making a local...

Anyway I did a workaround by making a local variable called ToShow and setting it true at the slash function and then at the frame's Update use Self:Show() if that variable is true. Idk why it didn't...
Forum: Lua/XML Help 04-16-21, 09:17 AM
Replies: 8
Views: 919
Posted By nemvokrobot
This is just for testing purposes, so I don't...

This is just for testing purposes, so I don't really care about proper namings sorry.
Forum: Lua/XML Help 04-16-21, 09:14 AM
Replies: 8
Views: 919
Posted By nemvokrobot
I do make a texture for it at event, but I...

I do make a texture for it at event, but I haven't provided its code because it is not important since if I show the frame without slash command it will work, so shouldn't be related at all to...
Forum: Lua/XML Help 04-16-21, 07:13 AM
Replies: 8
Views: 919
Posted By nemvokrobot
How to show XML frame with slash command

Hi :)

I have an XML frame:


<Ui xmlns="http://www.blizzard.com/wow/ui/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"...
Forum: Lua/XML Help 02-18-21, 06:22 AM
Replies: 1
Views: 670
Posted By nemvokrobot
Ah the issue caused by I haven't put double "\\"...

Ah the issue caused by I haven't put double "\\" for the texture path lol
Forum: Lua/XML Help 02-18-21, 06:10 AM
Replies: 1
Views: 670
Posted By nemvokrobot
Simple texture draw not working

Hello I have this frame created:


<Ui xmlns="http://www.blizzard.com/wow/ui/" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance"...
Showing results 1 to 6 of 6