Quantcast
WoWInterface - View Single Post - Bag issue with Soulbind forge
View Single Post
08-22-21, 10:27 AM   #1
liquidbase
A Warpwood Thunder Caller
 
liquidbase's Avatar
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Apr 2010
Posts: 97
Bag issue with Soulbind forge

Hey folks!

Currently, I keep getting the following error when opening Soulbind Forge.

Lua Code:
  1. FrameXML\ItemUtil.lua:66: attempt to compare number with nil
  2. Count: 1
  3.  
  4. Call Stack:
  5. [string "=[C]"]: ?
  6. [string "@FrameXML\ItemUtil.lua"]:66: in function `OpenAndFilterBags'
  7. [string "@AddOns\Blizzard_Soulbinds\Blizzard_SoulbindsViewer.lua"]:95: in function <...dOns\Blizzard_Soulbinds\Blizzard_SoulbindsViewer.lua:85>
  8. [string "=[C]"]: in function `Show'
  9. [string "@FrameXML\UIParent.lua"]:2931: in function `SetUIPanel'
  10. [string "@FrameXML\UIParent.lua"]:2753: in function `ShowUIPanel'
  11. [string "@FrameXML\UIParent.lua"]:2644: in function <FrameXML\UIParent.lua:2640>
  12. [string "=[C]"]: in function `SetAttribute'
  13. [string "@FrameXML\UIParent.lua"]:3495: in function `ShowUIPanel'
  14. [string "@AddOns\Blizzard_Soulbinds\Blizzard_SoulbindsViewer.lua"]:197: in function `OpenSoulbind'
  15. [string "@AddOns\Blizzard_Soulbinds\Blizzard_SoulbindsViewer.lua"]:190: in function `Open'
  16. [string "@AddOns\Blizzard_Soulbinds\Blizzard_Soulbinds.lua"]:3: in function `?'
  17. [string "@FrameXML\UIParent.lua"]:2257: in function <FrameXML\UIParent.lua:1288>

But it works fine with the bags and the forge, as you can see on the screenshot.



The script for the bags also contains the events to display the bags correctly when you want to add new conduits at the forge or edit your soulbind (lines 1587, 1588, 1701, 1703).

Script: bags.lua @ DuffedUI

Most likely it will be a simple change, however I am currently stuck. The bug does not interfere or hinder the function. It is only unpleasant when a bug is present.
Maybe someone can tell me where the error is. Passing the functions Stuffing_Open and Stuffing_Close in line 1587 and 1588 to the RegisterEvent did not work.

I thank you in advance for all the input that comes.
  Reply With Quote