Quantcast
WoWInterface - View Single Post - Grrr.... 8.2 changes killed nUI, did it kill other UI addons?
View Single Post
06-27-19, 05:12 PM   #25
Xrystal
nUI Maintainer
 
Xrystal's Avatar
Premium Member
AddOn Author - Click to view addons
Join Date: Feb 2006
Posts: 5,532
Originally Posted by Zam89 View Post
Hi have also a new error with this and I do not know why.

Code:
7x FrameXML\ContainerFrame.lua:987: Action[SetPoint] failed because[SetPoint would result in anchor family connection]: attempted from: ContainerFrame1Item1:SetPoint.
[C]: in function `SetPoint'
FrameXML\ContainerFrame.lua:987: in function `ContainerFrame_GenerateFrame'
FrameXML\ContainerFrame.lua:118: in function `ToggleBag'
FrameXML\ContainerFrame.lua:140: in function `ToggleBackpack'
FrameXML\ContainerFrame.lua:364: in function `OpenBackpack'
FrameXML\ContainerFrame.lua:1546: in function `ToggleAllBags'
[string "OPENALLBAGS"]:1: in function <[string "OPENALLBAGS"]:1>
It happend to the Bags:
I can move the Bags around and after I have moved the Bags and open them again the error Pops up.


This is where we set the ContainerFrame1Item1:
GwBagFrame is the Frame (XML)


Code:
local gwbf = GwBagFrame
local cfm = "ContainerFrame" .. tostring(BAG_INDEX)
local slot = _G[cfm .. "Item" .. i]
slot:ClearAllPoints()
slot:SetFrameLevel(43)
slot:SetPoint("TOPLEFT", gwbf, "TOPLEFT", x, -y)
slot:SetPoint("TOPRIGHT", gwbf, "TOPLEFT", x + BAG_ITEM_SIZE, -y)
slot:SetPoint("BOTTOMLEFT", gwbf, "TOPLEFT", x, -y - BAG_ITEM_SIZE)
slot:SetPoint("BOTTOMRIGHT", gwbf, "TOPLEFT", x + BAG_ITEM_SIZE, -y - BAG_ITEM_SIZE)
Any Idea why this happend only after draging the Frame?

If that block of code is only executed when you move the frame then that could be why it only triggers then. The only line of code I get the problem with has a custom frame being the anchor for a blizzard frame... it sounds like this is what has been changed, at least to some frames.


Originally Posted by eiszeit View Post
Sorry to hijack, but I have that errror, too, but without WorldFrame ... just with DebuffFrame and something else (have to look when I am home). I thought it only occurs when anchoring to the WorldFrame but it seems something else. Atm I am trying to anchor my debuffs to my buffs... maybe that isn't possible anymore?
I am starting to wonder if that is the case but I only have the one problem on nUI. It's mover system doesn't seem to be affected nor its infopanel system which reparents and reanchors frames. Are the debuff frames you are trying to move blizzards frames or a secure frame you created or a non secure frame you created ?
__________________
  Reply With Quote